VIDEO  Vruća DJ-ica i Playboyeva zečica Viki za početak vrućeg ljeta

Viktoria je “Plyboy Girl of Hungary“ 2007. i jedna od najtraženijih “Playmate“ djevojaka, a i DJ-ica svijeta. Njezine nastupe prati više od 3500 partijanera samo u budimpeštanskim klubovima.

 

Viki u "Playboyu"

Zbog atraktivnog izgleda, ali i glazbe, privlači pozornost svih posjetitelja. Vrhunsku atmosferu diže do vrhunca electro-house stilom, kao i live vokalima.

DJ karijeru započela je 2007., a učila je od najboljeg mađarskog DJ-a Juniora. Priliku za nastup pružio joj je poznati “Sensation Club“ i “Cafe del Rio“, gdje je kao rezident DJ imala mogućnosti razviti svoje vještine.

Viktorijina DJ karijera vrlo je uspješna jer redovito nastupa svuda po svijetu. Od 2008. jednom mjesečno je rezident i na “Radio 1 Ministry of Sound“.

Izdala je i svoj prvi službeni singl “The House of Playmate“. Godine 2009. izbacila je i novi singl “Playmate“ u suradnji s Funkermanom.

Inače, Viktoria je poznata i po uspješnoj karijeri modela. Nakon osvajanja nagrade “Miss Turizma Mađarske“, otvaraju joj se sva vrata svijeta mode i fotografije, te pozira za naslovnice mnogih magazina u Milanu, Parizu, Londonu, Münchenu.

Pojavljuje se i kao internacionalna zvijezda na desetak naslovnica “Playboya“ diljem svijeta...

slobodna dalmacija