VIDEO  BB divlja djevojačka naprasno prekinuta, obilježili je lezbijski poljupci, alkohol i plač

Zabavu joj je pripremala kuma "Pippa" Antonia, koja se tijekom priprema jako posvađala s "kraljicom" Brandonom. Nakon što je na ploči sastavila veliku play listu sa svačijim željama, Brandon je ploču zalio vodom i sve joj izbrisao. Kaže da ga nije briga ni za koga u kući. Antonia mu je uz Sorajinu pomoć za osvetu skinula fotografije iznad kreveta, na što će Brandon sigurno burno reagirati.

 

 

"Sve su se ovlažile. Soraja ne zna gdje je, ubila se"

Na djevojačkoj večeri slavljenica i njezine prijateljice su se napile. "Sve su se ovlažile. Soraja ne zna gdje je, ubila se, vidi kako eksira", komentirao je Nirmal koji nije mogao prestati zuriti u nju. Ona i Marijana, koje inače nisu najbolje prijateljice, izmjenjivale su silne komplimente te se grlile, ljubile u usta i padale po dvorištu. Brandon je u jednom trenutku prije zabave Marijani također ukrao poljubac u usta, na što se ona nasmijala i prepričala to iskustvo muškim ukućanima. Marijanu je na zabavi, prije nego se napila, uhvatila tuga. "Bez veze ovdje provodim dane, gledam fotografije", žalila se. Soraja joj je rekla da se opusti. "Ajde pijete malo brže, spore ste", navaljivala je "mladenka".

Nemeš i Bojana se rasplakali, on slomio stranicu kreveta

Marijana ju je spremno poslušala. Potaknuta pićem, svim je ukućanima sve govorila u lice. Soraji je laskala da je jaka osoba te rekla da je baš poput nje same. S ostalima nije bila toliko blaga, Bojanu su njezini komentari toliko pogodili da se rasplakala. I macho Nemeš je zasuzio, a i naglas zaplakao.

 

Brandon u ulozi kraljice također je bio na zabavi i odlično se snalazio u suknji i štiklama. Djevojačku večer upotpunio je i striper. Skidanje je izveo "princ Harry" Lester. Dok su djevojke plesale u dvorištu, muški su stanari bili u sobi i komentirali glazbu. Lester se pohvalio kako je prije radio 1500 sklekova na dan. Nemeš je slušao glazbu iz dvorišta. "Ako sljedeća bude `YMCA`, ta je za Brandona", rekao je te dodao da je Brandon kreten i da je ostavio dečka izvan kuće. Komentirao je i kako se vidi da je Brandon i ranije bio na štiklama. Željan alkohola, rekao je Lesteru, koji se spremao za striptiz, da iz dvorišta ukrade veliku čašu votke. "Kada bi nam BB davao alkohol svaki dan do kraja showa, svi bi se super slagali. Ja sam popio dva deci votke i volim vas do Boga", rekao je Nemeš.

Antonija se napalila na Lestera: Kako si mi zgodan, ja ću popizdit. Prvo na mene skoči

"Kako si mi zgodan, ja ću popizdit. Prvo na mene skoči", rekla je "Pippa" Antonia kada je došla po Lestera da ide izvesti striptiz. Nemeš je u međuvremenu uspio slomiti stranicu kreveta. "Pa kako si to uspio", pitao ga je Nikola. Nemeš je već počeo kovati planove za sutrašnju momačku večer. "Moramo naručiti neki r`n`b i onda narodnjake", kaže Nemeš. On je poslije nepozvan upao na djevojačku zabavu.

 

Djevojačka večer na kojoj su tekli potoci alkohola morala je biti prekinuta jer su se stanari nedolično ponašali. Kada su krenuli s raspravama, nastala je kolektivna buka. Bez sustezanja su raspravljali o svim nezgodnim trenucima u kući.

izvor: index.hr