Victoria i David Beckham prije dolaska u Crnu Goru imali 28 bizarnih zahtjeva

Victoria Beckham, David Beckham
David i Victoria Beckham sa svoje četvero djece ljetuju u Crnoj Gori. Mediji u regiji pišu da je slavna obitelj na Jadransku obalu stigla na poziv prijatelja koji im je garantirao potpuno privatnost.

Ipak, paparazzi su ih uspjeli snimiti kako uživaju na plaži na Svetom Stefanu, a pored privatnosti, Beckhamovi su imali popis od čak 28 zahtjeva koji im se moraju ispuniti.

Tražili su tako da imaju stalnu pratnju, da se o njima brine ista posluga, vozači i kuhari, a da u sobama imaju veći protok kisika.

Tu su i zahtjevi vezani za položaj ležaljki na plaži i udaljenost ostalih ležaljki od njihovih, piše Kurir dodajući da su Beckhamovi tražili i posebnu hranu i vodu koju inače piju. Poged iz apartmana, zvučna izolacija i balkon također su na popisu.

"Victoria je vrlo odmjerena i slabo komunicira s ljudima, ista je kakvu je vidimo na crvenim tepisima - ozbiljna i šutljiva, dok je David opušten", rekao je izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su Beckhamovi uživali na plaži.

Voditelji resorta u kojem su odsjeli odabrali su posebne djelatnike koji brinu o slavnoj obitelji i njihova dva luksuzna apartmana, a sobarice smiju ući u određeno vrijeme i to bez mobitela, kako ne bi ništa fotografirale.

Da cijela obitelj Beckham doista uživa u Crnoj Gori, pokazali su na društvenim mrežama, iako ni u jednom trenu nisu otkrili svoju lokaciju.