Ulaznice za nastup benda BRKOVI puštene u pretprodaju!

Mostar Summer Fest, Mostar, brkovi

Upravo za sve one najvjernije fanove koji žele u ritmu skakati i pjevati hitove Brkova, organizatori su pustili u pretprodaju velik broj ulaznica po cijeni od 10 KM.

Ulaznice po ovoj cijeni će se moći kupiti od četvrtka 13.11.2014. do četvrtka 20.11.2014. u Gradskoj kavani koja se nalazi unutar SPC-a Rondo u Mostaru.

U petak 21.11.2014., tj na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na ulazu u Golden Club, pred početak nastupa, po cijeni od 15 KM. Stoga, svakako se potrudite da osigurate svoju ulaznicu na vrijeme i po povoljnijoj cijeni!


„Obzirom da nastupi Brkova u Mostaru uvijek imaju neku posebnu vibru, pogotovo kada nastupaju u jedanaestom mjesecu, koji je poznati kao 'Movember', jasno je da imamo mnogo onih koji žele doći na njihov nastup, kako iz Mostara, tako i iz ostalih gradova. Stoga smo za sve njih otvorili i telefonsku liniju na kojoj mogu rezervirati svoje karte na vrijeme, a broj je 00387 63 541 541.

 

Biti će ovo još jedan nezaboravan i energičan punk folk wellness provod u Mostaru, sigurni smo!!, izjavili su organizatori koji ovim koncertom promoviraju Mostar Summer Fest koji nas ponovno očekuje u Mostaru u ljeto 2015.

Također, dodali su kako nastup u Golden Clubu počinje u 22:00h, a za nastup Brkova će vas zagrijati domaći bend 'NEŠTO IZMEĐU', koji su lani nastupom na Mostar Summer Festu dokazali kako su na početku jedne perspektivne glazbene karijere.

Sve detalje o nastupu možete pratiti na www.mostarsummerfest.com i na službenoj Facebook fan stranici Mostar Summer Festa