UBIT ĆE ME MUŽ Nevena Rendeli pozirala u kupaćem kostimu

Nevena Rendeli, odmor, putovanje, HRT
Instagram

Nakon što je dala otkaz na HRT-u, bivša voditeljica Nevena Rendeli-Vejzović je otputovala na odmor na kojem uživa sa svojim suprugom Markom dok na svom profilu na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije s odmora.

Nevena Rendeli,odmor,putovanje,HRT

Njezin suprug nije bio oduševljen zbog objave fotografije u kupaćem kostimu ali Nevena se našalila u opisu: "Ubit će me muž zbog ove fotke, ali sam ja ispala mršava pa što mu mogu".

Sadržaj se učitava...

Podsjetimo, koncem prošle godine Nevena je dala otkaz na HRT-u na kojem je bila zaštitno lice. Otkrila je da planira otvoriti vlastitu tvrtku.

„Odlučila sam otvoriti vlastitu tvrtku s partnerima za videoprodukciju, PR i organizaciju evenata. Tako da, čim riješim papire, bacamo se na organiziranje "Women's weekenda", konferencije za žene i o ženama u jednoj turističkoj destinaciji Hrvatske s predavačicama iz cijelog svijeta, jer 2020. godina je hrabrih i poduzetnih žena i vrijeme je da takve priče okupimo na jednom mjestu. Evo, možda i ova moja priča s odlaskom u privatne vode nekoga inspirira“, kazala je bivša voditeljica u nedavnom intervjuu.