U novom Kekinovom spotu glume i njegova djeca

Mile Kekin
Aktualni singl "Takav par" skinut s albuma Kuća bez krova, već peti tjedan ne silazi s vrha najslušanijih singlova u Hrvatskoj, a ovaj se tjedan nalazi na visokom 4. mjestu. U režiji odličnog mladog redatelja Filipa Filkovića Philazta snimljen je video spot za pjesmu "Takav par"

"Rekoh Filcu da snimi spot za 'Takav par', a on je snimio cijeli film koji prati odrastanje jednog 'takvog para'. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove.U spotu su iskorišteni prvi susjedi, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima", objasnio je Mile

Glavne i sporedne uloge u novom spotu imali su: Korina Lazo, Vito Kekin, Zlata Cetina Terzić, Pavle Letić, Žina Petrović, Milovan Kavšek, Miša Kekin, Jan Lazo, Andrija Lazo, Marko Bregant, Danko Krznarić, Mihovil Pirnat, Davor Halambek i sam Milan Kekin.

Odlične reakcije na suradnju s Miletom imao je i redatelj Filip Filković Philazt:

"Iskoristili smo kratko trajanje odlične pjesme da bismo ispričali jednostavnu priču o kompleksnim stvarima. Ljubav je, naravno, jedna od njih, ali isto tako je i odnos, stav, kultura, odgovornost, osjećaj, priroda. Spot ima nekoliko činova, a glavni cilj nam je bio pokazati umjesto ispričati - ponuditi vizualne simbole s kojima gledatelji rezoniraju i sve im govore. Trudili smo se što više približiti formi kratkog filma i mislim da smo u tome uspjeli."

Ovaj spot odlična je uvertira za solo koncert Mile Kekina koji će se održati u Vintage Industrial Baru, u četvrtak 29. studenog.

tabloid.hr