Trump Junior razvodi se od supruge s kojom je dobio petero djece

Nakon 13 godina braka sin Donalda Trumpa, njegov imenjak Donald Junior i njegova supruga Vanessa odlučili su se rastati, piše Boston Globe.

Prema pisanjima američkih medija par već neko vrijeme ne živi na istoj adresi, a bračni problemi su prisutni duže vrijeme, no zbog svoje petero djece par je pokušao izgladiti nesuglasice, no nisu uspjeli u tome.

Sliku sretne obitelji Donald Junior trudio se održati i zbog očeve predsjedničke funkcije i nije htio svojim razvodom obitelj dovoditi u situaciju da ih se još više kritizira.

No, nakon što je na površinu isplivala afera njegovog tate i porno glumice, Donald Junior odlučio je kako ni on više ne može skrivati istinu i predao je papire za razvod.

- Plan im je bio ostati u braku dok traje predsjednički mandat, ali njihove nesuglasice bile su sve veće i Vanessa više nije mogla trpjeti što Donald zbog poslova u predsjedničkom uredu nikada nije kod kuće i što ne brine dovoljno za njihovu djecu - rekao je izvor blizak paru.

Par se vjenčao 2005. godine i imaju petero djece; Donalda III, Kai Madison, Chloe Sophiju, Tristana Milosa, Spencera Fredericka.