Tony Cetinski 'ostao bez daha': Svirao sam klavir na dnu mora

Tony Cetinski 'ostao bez daha': Svirao sam klavir na dnu mora

Tony Cetinski (50) iznenadio je obožavatelje nizom fotografija koje je objavio na profilu društvene mreže.

Naime, pjevač se odlučio kako će idući spot za novu pjesmu snimiti na neobičnom mjestu. 

-  U međuvremenu spremamo neke nove snimke u tišini mora istarskog arhipelaga, Rovinj naravno. Hvala svim dobrim sugrađanima i osoblju autokampa Veštar u blizini Rovinja. Ono kad ti profesionalac u ronjenju čestita na izdržljivosti i kaže 'Svaka ti čast', a ti si toliko iscrpljen da moraš uzeti dan odmora. Danas nastavljamo - napisao je Cetinski uz fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač je ovim potezom oduševio obožavatelje jer je nekoliko trenutaka izdržao pod vodom svirajući klavir. 

- Više ti nije dovoljan klavir na suhom, nego moraš da pokažeš kako sviraš i pod vodom. Svaka čast - pisali su pratitelji pjevaču u komentarima. 

Pratitelji Cetinskog nagovaraju da što prije snimi spot jer ih interesira kako je uspio svirati na dnu moru. Nizom fotografija u manje od sat vremena prikupio je više od tri tisuće lajkova. 

Podsjetimo, pjevaču je u ponedjeljak nastavljeno suđenje na općinskom sudu u Pazinu. Glazbenik je optužen da je 2017. godine u pustoj ulici u Rovinju iz nehaja skrivio prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Rovinjac Ibrahim Kevljanin, koji je pijan ležao na cesti.

Na suđenju su mišljenje dale dvije vještakinje te je utvrđeno da Tony nije bio pod utjecajem alkohola niti droge u trenutku nesreće.