Tom Hanks i njegova supruga pozitivni na koronavirus

Tom Hanks i njegova supruga pozitivni na koronavirus
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson pozitivnisu na koronavirus, objavio je u srijedu na svom Twitter profilu.

Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni", napisao je Hanks.

Dodao je i kako će oboje biti "testirani, promatrani i izolirani" onoliko dugo koliko bude potrebno kako bi se očuvalo javno zdravlje i sigurnosne mjere.

Sadržaj se učitava...

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

 Hanks je u Australiji boravio kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi menadžera pjevača - pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.

"Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19", navodi s u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa. Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s "tom osobom".

Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima "Philadelphija" i "Forrest Gump".