Tko je mlađi brat omiljenog pjevača? Drži ćevabdžinicu i ne pojavljuje se u javnosti

Zdravko Čolić, mlađi brat

Zdravko Čolić je neporecivo jedan od najpoznatijih glazbenika na Balkanu, ali kada je riječ o njegovom osobnom životu, pjevač drži do tajnosti. O njegovoj obitelji se ne priča puno, a kad ih spominje, sažeto govori o supruzi Aleksandri i dvijema kćerima - Uni i Lari. Vjenčali su se 2001. godine i otada žive skladnim bračnim životom.

Međutim, postoji još jedna osoba u Zdravkovom životu o kojoj javnost tek na kapaljku dobiva informacije. Naime, ima mlađeg brata Dragana s kojim je blizak cijeli život te kao i on danas živi u Beogradu. Jednom prilikom Zdravko je objasnio kako su njihovi roditelji, tata policajac i mama kućanica, radili sve da bi ih izveli na pravi put.

- Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plaće jer mama nije radila, bila je kućanica - objasnio je Zdravko.

Prema dostupnim informacijama, Dragan je završio V. gimnaziju u Sarajevu i tamo studirao. Danas je vlasnik jedne ćevabdžinice u beogradskoj četvrti Dorćol za koju je navodno otkupio recept za originalne sarajevske ćevape poznatog majstora Hodžića. Njegov brat Zdravko rado svrati na ćevape kad god ima priliku, ali njih dvojicu se ne može vidjeti u medijima zajedno, premda su bliski.

Podsjetimo, Zdravko poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se nikada ne pojavljuje u medijima i gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru. U intervjuu za strani medij objasnio je čime ga je supruga osvojila.

– Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – opisao je.