Tina Katanić o videu seksa koji je potresao regiju

Tina Katanić, video, silovanje, Tina Katanić, Tina Katanić, odmor, Tina Katanić
Na osnovu izjave voditeljice i podataka iz mobilnog telefona, koji je pronađen kod M. K. i zaplijenjen, tužiteljstvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimaka.

Na telefonu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimkama, policija je pronašla 24 snimka kraćeg trajanja koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će na sudu biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženog. Domagoj je za sada nedostupan pravosudnim tijelima, ne odaziva se na pozive suda i adresa mu je nepoznata. Zbog opasnosti od bjega sud mu je odredio istražni zatvor i policija će čim ga pronađe i uhiti, odvesti u zatvor u Remetincu.

Sve je počelo početkom studenog 2014. godine, kad je Domagoj nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Sve četvero su pili više vrsta alkohola, a što se točno dogodilo Tina se ne sjeća jer je, kako je ispričala tužiteljima, bila u alkoholiziranom stanju. U svom je iskazu pred tužitelje nekoliko puta ponovila da se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav spolni odnos, a posebno nije vidjela niti je bila svjesna da bi Domagoj R. nju i J. L. i D. Z. snimio u eksplicitnoj situaciji.

Sjeća se da je Domagoj koristio "iPhone", ali nije točno znala koji model je imao. Za postojanje eksplicitnih snimaka doznala je od prijatelja koji su joj javili nakon što je snimak, prvo putem "WhatsAppa", a potom i na internet portalima, počeo da kruži.

Tina samo želi da svi sporni snimci budu izbrisani s interneta kako bi mogla normalno da živi jer želi da ima obitelj i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

Domagoj R. se u istrazi branio šutnjom, u odgovoru na optužnicu tvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru da objavi snimke, kaže, pustio bi ih sve i da su oni pušteni s telefona J. M.

- Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi sljedeće jutro otišla s nama na kavu i pozvala nas na ručak - tvrdi Domagoj.

Nakon što su snimci izašli u javnost život mu se pogoršao, počeo je da dobija prijetnje, a propalo mu je i nekoliko nogometnih transfera.

- Početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Sve četvero smo konzumirali više vrsta alkohola. Što se točno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju. Kad sam se sljedeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno što se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osjećala sam neprijatnost s obzirom na to da sam intuitivno osjećala da nešto ne valja, ali nisam znala što. Pretpostavljam da mi je video snimkom, koji je načinio i distribuirao na moju štetu, htio da nauditi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sjećam događaja od prethodne noći, sjećam se da sam sljedećeg jutra pokušala od Domagoja da dobijem njegov telefon, ali on nije htio da mi ga da - izjavila je hrvatska manekenka i voditeljica.