Thompson i Mišo Kovač na velikom skupu zajedništva 2. svibnja u Zagrebu

Mišo Kovač
Thompson, Mate Mišo Kovač i drugi na velikom skupu 2. svibnja u Zagrebu
Branitelji podupiru prosvjede udruga "Franak" i "Blokirani

Kako smo već pisali, 2. svibnja očekuje nas u Zagrebu veliki skup zajedništva na kojem bi se moglo okupiti barem pedeset tisuća Hrvata, radi se o skupu branitelja, stopostotnih invalida Domovinskog rata, ali i svih onih ugroženih vladavinom nesposobnog i arogantnog, pa i lopovskog, režima.

Na skupu zajedništva trebala bi nastupiti i prva imena hrvatske estrade, Marko Perković Thompson te Miroslav Škoro, naravno, to nije sve, prosvjedi se šire Hrvatskom, pljačka potezom pera prije nekoliko dana dolila je ulje na vatru.

Udruga "Franak" očekuje u ovu subotu prosvjed na kojem će biti između 15 i 30 tisuća ljudi.

Branitelji podupiru prosvjede udruga "Franak" i "Blokirani.

Da, poduprijet ćemo Udrugu "Franak" sigurno, kratko je rekao u telefonskoj izjavi za Hinu Glogoški, koji zajedno s braniteljima i invalidima Domovinskog rata prosvjeduje ispred Ministarstva branitelja od 20. listopada prošle godine tražeći ostavku ministra Predraga Matića te raspravu o ustavnom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja.

Udruga "Franak" očekuje u subotu prosvjed na kojem će biti između 15 i 30 tisuća ljudi, svi obespravljeni, oni koji imaju kredite u švicarskim francima ili eurima, nezaposleni te branitelji, umirovljenici i blokirani.

Izvor: direktno.hr