FOTO  THE VOICE Darija i Vinko idu dalje, Josip se oprostio od showa

The Voice , Darija Ramljak, Josip Palameta, Vinko Ćemeraš, The Voice , nastupi, pjesme, Darija Ramljak, Vinko Ćemeraš, Vinko Ćemeraš, The Voice , Vinko Ćemeraš
Dario Njavro/HRT

Večeras je održana prva natjecateljska emisija glazbenog showa "The Voice" uživo.

Šesnaest natjecatelja večeras se borilo za osam mjesta koje vode u polufinale. Četvero kandidata u svakom timu borilo se za naklonost svojih mentora, ali i publike koja je večeras odlučivala.

Prvi su na scenu izašli kandidati Tima Ivana Dečaka.

Na scenu su izašli Karlo Vudrić, Bernarda Bobovečki, Jakob Grubišak i Vjekoslav Banovčić

Odlukom publike dalje je prošao najmlađi natjecatelj showa Jakob Grubišak, koji je odlično otpjevao "Legendary", dok je sam Ivan u daljnje natjecanje poslao Bernarda Bobovečki koja je otpjevala od Rihanne 'Love on the brain'.

Sljedeći na redu bili su kandidati Tima Massimo.

Massimo je u svom timu imao četiri prekrasne djevojke; Albinu Grčić, Adrianu Vidović, Petru Roško te Mariu Florenciu Celani

Glasovima publike u polufinale je otišla Albina Grčić, dok je Massimo najzadovoljniji bio izvedbom Adriane Vidović, koja je savršeno izvela pjesmu 'I have nothing' od Whitney Houston.

Težak zadatak imao je i Davor Gobac.

Publika je iz njegovog tima u polufinale poslala odličnog Čapljinca Vinka Ćemeraša, dok je Gobac u daljnje natjecanje poslao Doru Juričić.

Za Čapljinca Vinka Ćemeraša Gobac je kazao: 

"Vinko je uvijek siguran u sebe, čisto i čvrsto pjeva. Otpjevao je svoju najdražu pjesmu i rasturio je."

Od natjecanja se oprostio Mostarac Josip Palameta koji je večeras nastupio s Gibbonijevom pjesmom "Tajna vještina", ali i Tea Lovreković.

Posljednji tim na redu bio je onaj Vannin.

U njemu su se nalazili; Goran Orešković, Darija Ramljak, Filip Rudan i Mija Mihanović.

U polufinale je publika poslala Filipa Rudana, dok se Vanna odlučila za Međugorčanku Dariju Ramljak, koja je oduševila pjesmom Bed of roses.