TEŠKO RAZDOBLJE SEVERINE 'Za ovog života sam puno puta dożivjela nepravdu'

Severina, instagram

Severina je objavila novi status na Instagramu u kojem piše kako je puno puta u životu doživjela nepravde, te je napisala kako su prošla 54 dana tuge. Naime, toliko je dana prošlo otkako je Općinski građanski sud u Zagrebu donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će njezin sin Aleksandar živjeti s ocem, a mamu će viđati u periodima koje je odredio sud.

-Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”...prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta dożivjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve może dobiti...Ipak 28.11.2019 na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge...

Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote.
A mater mi je dobro rekla,nemoj da te Nitko i Ništa rastużi. Nitko i Ništa su me tog 28.11.prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh....ni s ove fotografije,a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmijeha.

Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno”skijaju,ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu...ni sad nisu...niti će... Fala Bogu! - napisala je pjevačica.

Spominjući skijanje u svojoj objavi pjevačica se referira na nedavne medijske napise u kojima je objavljena kako su Milan Popović i sutkinja koja je donijela presudu Tea Golub nalaze u istom hotelu u austrijskom skijalištu Katschberg.

Sutkinja je izjavila kako je to skijanje uplatila puno prije donošenja presude te kako se s Popovićem susrela nekoliko puta u predvorju hotela te su se pozdravili.

Ovaj tjedan je pak objavljena informacija pojavile informacije da je Centar za socijalnu skrb početkom godine navodno podignuo novu kaznenu prijavu protiv pjevačice. Ona sama o tome nema saznanja, baš kao ni njezina odvjetnica Jasminka Biloš.