Tabloidi ne miruju:Glumac je ubijen?!

paul walker, prometna nesreća, poginuo, pogibija, Meadow Walker, paul walker, paul walker, sreća, mladi, paul walker, ubijen, paul walker, brzi i žestoki
Kao što to obično biva nakon smrti slavne osobe, tabloidi počnu pisati o mogućim teorijama zavjere, kao i o mogućem ubojstvu. Tako je i u slučaju tragično preminulog glumca Paula Walkera.

Američki tabloidi raspisali su se o mogućem ubojstvu Paula Walkera zbog osnivanja humanitarne organizacije Reach Out Worldwide, za pomoć žrtvama prirodnih katastrofa.

Postoje mnoge teorije zavjere po kojima glumac Paul Walker ni nije mrtav, nego je to sve odglumljeno za potrebe snimanja filma. Neki ljudi čak javljaju da su ga vidjeli na ulicama Los Angelesa. Špekulacijama nikad kraja, što je sasvim normalno kada se dogodi nešto tragično u celebrity svijetu.
Podsjetimo, glumac Paul Walker i njegov prijatelj Roger Rodas preminuli su na licu mjesta u tragičnoj automobilskoj nesreći. Nagađa se da je uzrok nesreće bila brzina, ali prema najnovijim informacijama tek za 90 dana znat će se pravi uzrok zbog kojeg je Rodas izgubio kontrolu nad autom koji je izletio s ceste i zabio se u stablo, a zatim zapalio.
Nakon što je napravljena obdukcija, tijelo preminulog glumca vraćeno je njegovoj obitelji koja je odlučila da će ga kremirati. Posljednji ispraćaj Paula Walkera će se održati u Los Angelesu, a na njemu će biti samo obitelj i bliži prijatelji te glumčevi kolege iz filma 'Fast and Furious'.

Dnevnik.hr