Sve spremno za spektakl: Balaševića čeka pun stadion pod Bijelim Brijegom

Zanimanje publike za koncert je veliko, kao što je i očekivano za njegov koncert: dolaze Đoletovi obožavatelji iz cijele BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Slovenije...
Organizator, Agencija Croatiastudio, najavljuje po prvi put postavljanje mehaničkih zapreka - tripoda, kojima će se regulirati ulazak posjetitelja.

Mole se posjetitelji da na koncert ne unose videokamere i fotoaparate te ostala tehnička pomagala za snimanje videozapisa. Kapije za ulaz na stadion bit će otvorene danas od 18 sati. Ulaznica još ima u prodaji, a zanimanje je očekivano veliko, kao i za svaki Balaševićev koncert. Ulaznice se prodaju po cijeni od 25 maraka za tribine te 40 maraka VIP ulaznica. Zbog velikog interesa za VIP prostorom organizator je odlučio organizirati prostor VIP backstagea u neposrednoj blizini pozornice, odmah do atletske staze. Cijene ulaznica za VIP backstage će biti 40 maraka, a ulaznice se mogu kupiti na blagajnama stadiona sjever i jug.

Na koncertu će biti ekipa našeg portala HERCEGOVINA.info koji je ujedno i medijski pokrovitelj ovoga spektakla, pa ćete već večeras biti u prigodi vidjeti kako je bilo na stadionu pod Bijelim Brijegom.

HERCEGOVINA.info