VIDEO  Strastveni zagrljali Pamele Ramljak i mladog rukometaša u novom spotu

Pamela Ramljak

Foto: Promo

U zagrebačkom restoranu Lido sinoć se okupilo zanimljivo društvo, koje je s nestrpljenjem pokušalo doznati što je zajedničko pjevačici Pameli Ramljak i mladom rukometnom vrataru Filipu Iviću. Njihovi strastveni zagrljaji, novo prijateljstvo i nepoznate uloge povezali su ih u odličan tandem i donijeli jednu kvalitetnu suradnju.

Naime, njih dvoje glavni su protagonisti novog glazbenog spota Pamele Ramljak, za pjesmu "Ispod kože". Odličan redateljski posao koji je napravio Filip Dizdar jamči da će i video ovog spota osvojiti slušatelje, ali i donijeti mnogobrojne poglede na društvenim mrežama.

Nakon singla "Pečat", Pamela Ramljak s pjesmom "Ispod kože" ponovo ima glazbeni uradak koji će je gurnuti u vrh hrvatskih glazbenih lista i donijeti joj veliki broj novih obožavatelja.

Pjesma odskače od dosadašnjeg Pamelina stila, a radila ju je u suradnji sa srpskim pjevačem Željkom Vasićem i kompozitorom Sašom Miloševićem. A da vjeruju u pjesmu, ali i poštuju njezin rad, potvrdile su i mnoge Pameline kolege koji su došli na promociju spota, pa su joj između ostalog podršku došle dati i Antonija Šola, Kim Verson, Lea Mijatović, Kristina Vukas, Marijo Budišćak (Begini) te Filip Dizdar i Ivica Propadalo.