FOTO/VIDEO  Stipe snimio reklamu za pivo u kojoj se ističe njegovo hrvatstvo

Stipe Miočić, prvak, ufc,  UFC prvak, Stipe Miočić, ufc, najbolji nokaut 2016, Stipe Miočić, MMA Fighting, Stipe Miočić, Stipe Miočić, ufc, Stipe Miočić,  UFC prvak
No, nova informacija je da je UFC prvak ovih dana snimio posebnu reklamu za Modelo Especial - službeno pivo Ultimate Fighting Championshipa, koja je ugledala svjetlo javnosti, piše FightSite.

Pauzu između snimanja šoua "The Ultimate Fighter" u Las Vegasu, američko-hrvatski borac je iskoristio za odrađivanje obaveza prema svom sponzoru. U članku na poznatom portalu iz Clevelanda WKYC.com posvećenom ovoj temi stoji "kako je Miočić završio Eastlake North srednju školu, a radi napornog rada i svojih postignuća, ne samo u Octagonu nego i izvan njega kada radi kao vatrogasac, ovaj sin imigranata koji su se doselili u UFC je savršen maneken ove kompanije".

"UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić se bori za viši cilj od zlatnog UFC pojasa", kreće reklama u kojoj se nastavlja:

"Ponosan sin imigranata, Stipe se bori za svoj san dok radi dva posla uključujući i borbu protiv požara za svoju zajednicu. Stipe je i dalje vatrogasac i iznimno je ponosan na svoje korijene. UFC-ov pojas je samo bonus. Od 1925. godine dokazali smo da je nebitno od kuda dolaziš. Bitno je od čega si napravljen."

"Kada Stipe stupi u Octagon, bori se za više od plaće ili pojasa prvaka. Miočić se bori za svoju obitelj, kao i za svoje hrvatske korijene. To je nešto na što je duboko ponosan i na čemu je jako zahvalan. Neovisno o tome je li svoju nacionalnost ističe hvatskom šahovnicom na odjeći ili tetoviranu na desnom stopalu, Stipe je izuzetno ponosan na svoju domovinu i jako je zahvalan ocu Bojanu i majci Kathy."