Stanković oštro na Facebooku: Ti nisi žena. Ti moraš biti spreman. Ti si veliko bijelo đubre, a priča se da si i Srbin. Moćan.

Stanković oštro na Facebooku: Ti nisi žena. Ti moraš biti spreman. Ti si veliko bijelo đubre, a priča se da si i Srbin. Moćan.

Aleksandar Stanković i njegova gošća Jelena Veljača imali su u prošlotjednoj emisiji 'Nedjeljom u 2' žestoki verbalni okršaj, nakon kojeg je izbila prava drama. Dio gledatelja je stao na stranu voditelja, ali mnogi su ga prozvali ženomrzcem, prenosi Jutarnji list

On se već u ponedjeljak oglasio o svemu uz objašnjenje da s Veljačom nije u nikakvoj svađi. "Gošća i ja se nismo osobno sukobili , sučelili smo stajališta , a to se događa u svakoj Nu2", rekao je dok ona nije davala komentare.

Strasti se očigledno ni nakon šest dana nisu stišale pa se HRT-ovac ponovno oglasio.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=632162600523153&id=100011882555475

"Siluješ silovane! Prebijenim, preživjelim, na ranu sol. Netko će se ubiti zbog tebe. Nosiš ih na duši, znaš…
Dva puta sam zbog toga bio na sudu. Ponižavanje žrtava , ili ih nešto rečeno u emisiji uznemirava. Optužbe su odbačene. Radilo se o ratu.

Zatim je 8 bijelih ratnika posjetilo tadašnjeg ravnatelja firme sa zahtjevom za otkaz uz argument ponižavanje žrtava rata i rata.
I tako …ponavlja se. Zadnji put prije dvije godine. „možeš li se staviti u poziciju onih koji gledajući tvoju ružnu facu iznova proživljavaju traumu? Naravno da ne možeš jer si nedodirljiv, jer te netko štiti, jer ti nitko nije ubijen, silovan i zatrpan zemljom.
Firma se u dnevniku ogradila. Ja sam šutio.

Do nedjelje. A onda se ponovilo. Bez branitelja došli su aktivisti, psiholozi.
Dodatno viktimiziraš žrtve, neosjetljiv za patnje drugih, štitiš nasilnika, silovane pate, zbog tebe, ispričaj se…
Đakić is again, Đakić s on the road again.

Zbog pitanja zašto glumica ne izađe lošeg filma? Zašto trpi nasilje? Zbog sugestije , prijavi stoku! E zbog toga si u rangu silovatelja. Zbog toga ćemo otvoreno huškati, danima. Vruć metal na čelo , a sve uz diplomu koja dozvoljava da ti kažemo. Pljuješ žene! Sigurno i tučeš, zavlačiš ruku. daleko. Nać će se već neka…nigdje nisi siguran.
Nema veze što nikad nisi pomislio, kamoli izrekao.
Zlostavljaš !

Kad žena kaže ne to znači ne, kad ti kažeš ne to znači da.
Ali ljudi...
Ništa ljudi. Mi smo diploma. Sama. Mi znamo da mrziš žene koje nose minice i pravdaš ološ.
Nema veze što godinama sviraš melodiju o manjima, povređenima …otkrio si se konačno, skinuo masku.
Nema veze , ništa više nema veze.
Ni kad spominju djecu?
Jebiga prijavi
A šta ako nisam spreman?
Ti nisi žena. Ti moraš biti spreman. Ti si veliko bijelo đubre, a priča se da si i Srbin. Moćan.
Mrš zlostavljaču!

Eto tako sam se upisao u fašiste", napisao je Stanković danas na svom Facebook profilu na kojem do sad gotovo uopće nije bio aktivan.