FOTO  Soraja gola i bez bradavica u novoj reklami!

soraja, foto, klinč
Ipak, reklo bi se da je njene golišave fotke bile previše erotične za pojedince, pa su tako na fotografijama koje su se pojavile na internetu straleti uklonjene bradavice pomoću „photoshopa".
Fotke su nastale kada je Vučelićeva „glumila" u ovoj reklami skoro potpuno razgolićena, ali nisu službene fotografije, već je „zečice" neko krišom slikao u trenucima opuštanja na setu.

Soraja se toliko opustila na snimanju da je bez razmišljanja mazila ostale cice, te se ova njihova akcija može protumačiti i kao blagi lezbo peting. Iako je fotografije snimila prije operacije nosa i usana, starleta na njima izgleda zanosno, te je muški dio populacije „zabalavio".

- Šokirana sam što su te fotografije procurile na internet jer to nisu službene slike. Netko nas je očigledno krišom slikao dok smo radile reklamu. Na snimanju smo bile Anastasija, Ivana i ja, još u periodu dok je trajalo natjecanje za „Playbojevu zečicu". Službene slike su odlične i super smo se provodile na slikanju, a nadam se da će se i drugima svidjeti - kaže Soraja.