Simona Gotovac ponovno na ´Farmi´!

Već nakon prvih dana provedenih na farmi u zahtjevnost nove sezone uvjerilo se svih 14 natjecatelja. Što sve donosi potpuna izolacija i ozbiljnost farmerskog načina života shvatili su odmah svi farmeri, a to je rezultiralo i prvim najbržim odustajanjem Maje Morales iz reality showa. U prvoj emisiji uživo treće sezone popularnog showa glavni gosti komentatori bit će stare farmerke Simona Gotovac i Hana Hadžiavdagić, koje će prokomentirati prvi tjedan na 'Farmi' kao i izlazak kontroverzne Maje Morales.

Gostuje i ugledni psihijatar Vladimir Gruden

Gledatelji pred malim ekranima imaju priliku vidjeti Majin intervju nakon izlaska kao i prvi susret i razmjenjivanje dojmova s njezinim dečkom Antom Gotovcem. Cijelu će situaciju, motive i porive prokomentirati i ugledni psihijatar Vladimir Gruden. 'Farma' uživo ovog petka donosi i prvi ovosezonski dvoboj koji će rezultirati prvim regularnim odlaskom s farme.

Tijekom emisije ispali natjecatelj doći će u studio gdje ćemo iz prve ruke saznati novosti s farme. Ova sezona donosi i još jednu novost, dvoboje u studiju u kojima će se po prvi puta okušati upravo ovotjedne gošće Hana i Simona. Ona koja pobjedi osigurat će svom omiljenom farmeru dar od obitelji ili prijatelja koji će mu biti predan na kraju emisije u posljednjem javljanju s farme. S ispalim kandidatima posjetitelji dnevnik.hr-a moći će chatati uživo odmah nakon emisije.

-.--.-Stanare umaraju poslovi tipični za selo, a na koje oni nisu navikli
Stanare umaraju poslovi tipični za selo, a na koje oni nisu navikli
'Pala' je prva svađa na 'Farmi'

Inače, na popularnom seoskom imanju pala je prva razmirica i već sad se može vidjeti koji stanari se nikako neće moći podnositi.

Branka Marić Mutti i Sabina Čedić imale su napetu situaciju koja ovoga puta nije završila svađom, ali očito je kako se ove dvije stanarke neće dobro slagati tijekom svog boravka na najpoznatijem hrvatskom seoskom imanju. Kako je Branku Mutti zanimalo tko je s njenog kreveta uzeo pravilnik 'Farme', upitala je sve stanare tko je to učinio. Sabina Čedić je priznala kao je ona krivac, ali da ta knjiga nije samo njena već već pripada svim stanarima kako bi je mogli proučavati.

Branka je očito bila 'nabrijana' na svađu, pa kad nije našla drugog razloga, prigovorila je tonu glasa na koji joj je Sabina odgovorila te joj uputila lekciju o poštovanju i normalnoj međuljudskoj komunikaciji. Branka joj je rekla kako nema poštovanja čemu se mora naučiti, na što je Sabina odgovorila skoro pokorničkim glasom kako sama shvaća da nekad mora ipak 'ići u dubinu'. Branka nije stala niti tu, pa je bivšoj voditeljici 'Golih vijesti' rekla kako je njoj dubina nepoznata. Ostale stanare kao da nije zanimalo ovo prepucavanje dok su se odmarali nakon malog partyja koji su priredili.

Maja Morales priznala je kako ne može bez seksa te da joj smeta neizdrživi smrad koji vlada na 'Farmi'.
Maja Morales ne može bez seksa

Kako su se stanari izmijenjivali na sobnom biciklu s pomoću kojeg su proizvodili struju, tako su na prve zvukove glazbe krenuli s pjesmom. Jelena je bila u najboljem raspoloženju, a ubrzo su joj se priključili Sabina, Kristijan, Nikol i Elio. Vrhunac je bio kada je Sabina natjerala Elia da klekne ispred Jelene na što ga je ova pogladila po tjemenu i zatim zagrlila.

Maja Morales, koja je rekorderka s najkraćim boravkom u ovom showu ikada, iznijela je detalje oko svog izlaska. Naime, priznala je kako ne može bez seksa te da joj smeta neizdrživi smrad koji vlada na 'Farmi'. Čak joj je smetao i miris psa, koji je ljubimac stanara, pa je na njega potrošila cijeli parfem ne bi li joj mirišao prihvatljivo. Maja je zaključila kako jedva čeka da dođe kući i da se otušira.

Nakon što je odlučila napustiti Farmu, Maja Morales je bila glavna tema tračanja među farmerima. Tako su Branka, Nikol i Daniel Maji dali novi nadimak. S obzirom na to da su prvih dana skoro svi farmeri ustajali u sedam sati ujutro, Maja je svojim buđenje poslije 10 sati postala predmetom tračanja. 'Znači, ustala se', upitala je Branka Nikol, a pjevačica je na to s podsmijehom odgovorila: 'Znači da je podne!'.

-.--.-Sabina Čedić se na farmi zasad izvrsno zabavlja i usput daje savjete Jeleni
Sabina Čedić se na farmi zasad izvrsno zabavlja i usput daje savjete Jeleni
Sabina priprema Jelenu za dvoboj

Nakon što je na obiteljskom sastanku Maja objavila da napušta 'Farmu', gazdarica Ella odlučila je da je nova sluškinja Jelena. Jeleni to baš nije bilo drago, a gazdarica je rekla kako se nada da je time nije uvrijedila.

- Ja sam tebe izabrala, jer se ti i Antonio stalno družite - pokušavala se ispričati bivša dance zvijezda.

Sabina se zbližila s farmerkom Jelenom te joj odlučila dati koji savjet o pripremi za dvoboj. 'Za svaki slučaj, moraš učiti, jesi čula?', potiho je rekla Sabina. Jelena je tada rekla da se uopće ne opterećuje te da neće naučiti cjelovite odgovore. Nakon što su marljivo završili svoj zadatak izrade lutaka od tikvica, farmeri su proveli veselu večer uz pjesmu i ples te proslavu Sabininog rođendana.

javno.com