Seka Aleksić izgubila bebu!

Kako Press saznaje, Seka, koja je bila u drugom mjesecu trudnoće, izgubila je bebu spontanim pobačajem, a doktori su ustanovili da se radilo o izvanmateričnoj trudnoći!

Iako su u brojnim intervjuima pred novogodišnje blagdane Seka i Veljko izjavljivali da bi voljeli da od Djeda Mraza u novoj godini dobiju blizance, njihova želja se pretočila u tragediju. Kako Press saznaje, nekoliko dana poslije dočeka pjevačici je tijekom noći pozlilo u njenoj vili u Staroj Pazovi, nakon čega je njen suprug Veljko Piljikić prebacio u privatnu bolnicu u kojoj se Aleksićeva i njena obitelj inače liječe. Poslije pregleda na  ginekologiji, doktori su konstatirali da se radilo o izvanmateričnoj trudnoći i da je pjevačica nažalost izgubila plod.

"Seka je znala da je trudna, ali nije imala pojma da je riječ izvanmateričnoj trudnoći. Tu noć su ona i Veljko bili kod kuće, kada je dobila jake bolove u stomaku, a zatim i krvarenje. Seka je bukvalno umirala od bolova! Veljko je uz pomoć osiguranja stavio u automobil i odvezao do bolnice. Sve vrijeme se u autu savijala od bolova i plakala jer se plašila za bebu. Bila je svjesna da nešto nije u redu sa plodom, zato je sve vrijeme od Veljka kroz plač tražila da joj spase bebu. Nakon pregleda, doktori su odmah konstatirali da je došlo do pobačaja. Operirana je laparaskopskim putem, a Seka  je u bolnici zadržana pet dana. U njen apartman niko nije smio da ulazi osim osobnog doktora, najboljeg prijatelja i Sekinog supruga", navodi sugovornik blizak folk zvijezdi.

Upućeni tvrde da je Seka teško podnijela gubitak bebe i da je danima bila tužna, depresivna i da ni sa kim nije htjela  razgovarati. Veljko je danonoćno bio sa njom u apartmanu i uspio da joj pomogne da prevaziđu gubitak nasljednika. Tek nakon nekoliko dana Seka se povratila od šoka.

"Veljko joj je stalno donosio cvjeće, lutkice i poklone kako bi što prije prebollela gubitak, ali ona je dan i noć samo plakala. Isključila je mobilni telefon i nikom se nije javljala. Soba joj je bila puna Diznijevih junaka, plišanih lutkica Mikija i Mini, koje pjevačica obožava, ali ništa nije pomagalo", kaže za Press izvor iz klinike na kojoj se Aleksićeva liječila.

Inače, doktori smatraju da je visoka temperatura od 39,7 stepeni, koju je Seka dobila pred doček Nove godine, bila znak da nešto nije u redu, ali je tada konstatirana upala glasnih žica, a Seka je sa posljednjim atomima snage odradila doček i reprizu kako ne bi iznevjerila fanove. Slijedeće nastupe u Paraćinu i Kolašinu je otkazala, poslije čega je uslijedila njena borba sa novonastalom situacijom.

Seka se poslije tragedije potpuno povukla iz javnosti, a kako Press saznaje, još uvijek svoju tugu dijeli samo sa suprugom, majkom i najboljim prijateljima. Iako se svi trude da gubitak što pre prevaziđe, pjevačica se teško miri sa ovim životnim udarcem.