Schumacherova menadžerica otkrila koja je bila njegova tajna želja prije nesreće

Miahcel Schumacher, Michael Schumacher, ozljeda, prodaja imovine, liječenje, formula 1, Michael Schumacher, ozljede opasne po život, formula 1, Michael Schumacher, Michael Schumacher, prava istina, zdravstveno stanje, Michael Schumacher, menadžerica, tajna želja, Michael Schumacher, nesreća, zdravlje

"Mediji općenito nisu imali priliku izvještavati o Michaelovom i Corinninom privatnom životu. Primjerice, kad je bio u Švicarskoj, on je bio samo još jedna privatna osoba. U jednom dugom razgovoru Michael mi je rekao: 'Ne moraš me zvati sljedeće godine, povlačim se iz javnosti.' Mislim da je to bio njegov tajni san, da jednog dana samo nestane. Upravo zbog toga i danas želim poštovati njegove želje i ne želim da o njemu bilo što procuri u javnost", prenosi njene riječi Mirror.

Nedavno je u javnost procurilo pismo Michaelove žene u kojem je njemačkom glazbeniku zahvalila na pjesmi koju je posvetio njenom suprugu, a to je jedna od rijetkih prilika kad je progovorila o njemu.

Jedan od Michaelovih rođaka otkrio je da se on još uvijek nalazi u teškom stanju te da sjedi u invalidskim kolicima i plače.

Pretpostavlja se da se Schumacher trenutno nalazi pod paskom medicinskih stručnjaka u svom luksuznom domu nedaleko od jezera Geneva u Švicarskoj.

Izvor: index.hr