Satima u sudnici: Severina i Milan galamili su i optuživali se

severina i milan

... susreo sa Severinom Kojić (45) na raspravi oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom (5).

Pjevačica također nije imala ništa za reći o postupku, a rasprava kod sutkinje Nikić trajala je, kako doznajemo, više od četiri sata. Bivši partneri stigli su odvojeno u pratnji svojih odvjetnika, piše 24sata.hr.

Jučer se desetak minuta prije 9 sati pred sudom pojavio Milan u pratnji svojih odvjetnica Eleonore Katić i Nataše Pečarević, a nakon toga je stigla i Severina. Pjevačica i srpski milijarder sjedili su jedan preko puta drugog u hodniku pred sudnicom te se nisu ni pogledali.

Milan je nervozno pregledavao sudski spis i čekao početak rasprave. Njihovi odvjetnici su se pak međusobno šalili i razgovarali. Tijekom ročišta u sudnici su se, kako tvrde svjedoci, mogli čuti žestoki i povišeni tonovi.

Nakon sat i pol stranke su izašle na pauzu, a ročište je trajalo do 14 sati. Milan i Severina odgovorali su na pitanja sutkinje Nikić, a srpski milijarder je ponovio zahtjev da sin živi s njim i da mu Severina plaća alimentaciju.

Splićanka se na sudu pojavila u trendy 'royal blue' odjeći. Uskladila je džemper, hlače i najlonke, dok je preko sivog kaputa objesila malu crnu Guccijevu torbicu s lancem. Plava boja smatra se korisnom za um i tijelo jer stvara smirujući učinak.

Prije četiri godine Severina je na raspravu s Popovićem stigla odjevena u crveno od glave do pete. Taj styling izabrala je uoči Dana zaljubljenih.