Samo dan nakon što je prikupio pet milijardi pregleda, 'Despacito' nestao s YouTubea.

Samo dan nakon što je prikupio pet milijardi pregleda, 'Despacito' nestao s YouTubea.
Samo dan nakon što je ''Despacito'' prikupio pet milijardi pregleda na YouTubeu, službeni video Luisa Fonsija je nestao.

Video je originalno postavljen od strane Vevo kanala. Kada ga poželite poslušati, natpis vas obavještava da video nije dostupan. Kako piše BBC, razlog ovome je što je Vevo hakiran, a prije nego što je ''Despacito'' potpuno nestao s YouTubea, korisnicima se umjesto spota prikazala grupa naoružanih i maskiranih ljudi. Nazivaju se ''Prosox'' i ''Kuroi's'', koji iznad videa ispisuju ''Oslobodite Palestinu''.

U problemu nije samo portorikanski pjevač Luis Fonsi, već i ostali glazbenici među kojima su Shakira, Selena Gomez, Drake i Taylor Swift. Spomenutima mijenjaju naslove pjesama, kao i naslovne fotografije te umeću svoja imena.

Na Twitter računu @ProsoxW3b, za kojeg se pretpostavlja da je jedan od hakera, stoji kako su sve učinili samo iz zabave te da bez obzira na to - obožavaju YouTube.

''Despacito'' je postao hit ubrzo nakon što je objavljen u siječnju prošle godine, a još se više raširio nakon što se u travnju u remixu pojavio i Justin Bieber.