Samardžić otkrio gdje i kako je promijenio imidž, a onda se prisjetio jedne scene kad su mu prijetili pištoljem

željko samardzic

Samardžić će u makedonskoj prijestolnici promovirati novi album i jednu najnoviju pjesmu, koja još nije objavljena, a nju će upravo u Skoplju premijerno izvesti sa svojim bendom, u kome mu je prateći vokal njegova kćerka Minja.

U intervju za skopski portal kurir.mk, Željko otkriva da je u Ohridu promijenio svoj imidž, a da su mu u Kočanima jednom prilikom prijetili pištoljem.

- To je interesatno, sasvim slučajno se dogodilo. Na jedan moj koncert u amfiteatru u Ohridu došao sam sa zakašnjenjem i nisam imao vremena da se obrijem jer sam se upravo vratio s mora. Brada mi je bila velika, izgledao sam kao Robinzon Kruso. Što da radim, rekoh, ajde da se malo našalim sa publikom, pa sam im rekao: „Ako hoćete Željka, moraćete još malo da sačekate". Rekoh im, „Ja ću vam otpjevati koju pjesmu dok on ne dođe". I naravno, čim sam počeo da pjevam oni su vidjeli da sam ja. Odatle je krenulo, a kada sam se vratio u Beograd, moj kum, koji je i moj stilista, malo se potrudio i odveo me kod ljudi koji to dobro rade, i mislim da su napravili dobar posao - rekao je Željko.

Samardžić je uvijek rado viđen gost u Makedoniji, a i njemu je, kaže, uvijek lijepo gdje god gostuje u Makedoniji, ali mu je u neprijatnom sjećanju ostao događaj koji mu se desio nakon koncerta u Kočanima, gradiću na istoku zemlje.

- Nakon završetka jednog gostovanja u Kočanima, zajedno sa svojom ekipom sam sjeo u kombi i krenuli smo nazad. Neki momci su se našalili sa nekim plastičnim pištoljem da nas zaustave. Mi smo se bili prepali. Na svu sreću ja sam imao broj od ministra policije. Policija je odmah reagirala i ove momke uhitila. To je bila malo neslana šala. Meni je poslije bilo žao tih momaka, ali je bilo neprijatno da te u 2 - 3 sata noću neko zaustavi na putu i priredi ti to neprijatno iznenađenje - rekao je Željko Samardžić.