Rafael Nadal i Mery Perelló vjenčat će se ovog vikenda na Mallorci

Rafael Nadal i Mery Perelló vjenčat će se ovog vikenda na Mallorci

Ove subote, na tvrđavi La Fortaleza na Mallorci, najvećem otoku u Španjolskoj, tenisač Rafael Nadal ozakonit će svoju dugogodišnju vezu s Mery Perelló.

33-godišnja teniska zvijezda Rafael Nadal ove će se subote vjenčati sa svojom dugogodišnjom djevojkom, 31-godišnjom Mery Perelló i to na tvrđavi La Fortaleza koja se nalazi na najvećem španjolskom otoku Mallorci, a koja se već pokazala savršenim mjestom za vjenčanje ranije ove godine kada se tamo oženio i nogometaš Gareth Bale.

Lista uzvanika je poveća, a među njima će biti i umirovljeni tenisač Carlos Moya, kao i bivši španjolski kralj Juan Carlos I., koji bi trebao stići helikopterom. Kako bi mladenci, ali i uzvanici bili zadovoljni, dvostruki pobjednik Wimbledonea angažirao je kuharskog chefa Macarena de Castro, koji će pokušati zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Da planiraju vjenčanje, Rafael Nadal otkrio je tek u siječnju ove godine, priznavši kako je nakon 14 godina veze napokon zaprosio svoju djevojku. Zaruke su se odigrale još u svibnju 2018., i to tijekom romantičnog putovanja u Rim, no tu su vijest krili od svih, javlja tportal.hr.