Progovorili poslje seksa: Seka i Bora se napokon pomirili

Naime, umjesto klasičnog glumačkog „trljanja“ i simulacije, kakva se praktikuje u takvim situacijama, Bora je, valjda u namjeri da scenu odigra što uvjerljivije, malo prešao granicu… Zapravo malo više, što je Seku razbjesnjelo. To je bio razlog da glumački par naredne skoro trideset godina ne progovori ni riječ.

- U jednoj od čuvenih scena na plaži, kada Đenka ima seks sa Kristinom, tokom kojeg ih zatiče kum Mirko Topalović (Bogdan Diklić), Bora se „malo zanjeo“, valjda u namjeri da što vjerodostojnije dočara scenu seksa, što je glumicu toliko razljutilo da čak u prvi mah više nije želela da nastavi snimanje. Mnogo se bila naljutila na njega, vrištala je, nema šta mu sve nije rekla. Reditelj, snimatelj i ostali su bili zatečeni, jer niko nije vidio što se točno desilo ispod njene haljinice. Uzalud se Bora izvinjavao, pokušavao da stvar izvadi na šalu… Ona nije htela ni da čuje – priča odlično obavješteni izvor iz srpskih glumačkih krugova i dodaje da zbog ovog incidenta Seka i Bora skoro 30 godina nisu riječi progovorili!

- U glumačkim krugovima poznato je da ovaj legendarni dvojac nije u dobrim odnosima već poduže vremena, ali je malo tko znao zbog čega. Međutim, i to se nedavno promjenilo kada su se napokon sreli „oči u oči“. Shvatili su da je vrijeme da zaborave na vrijeme kad su bili „mladi i ludi“, te da je vrijeme da zakopaju ratne sjekire. Svi se nadamo da će to pomirenje rezultirati nekim zajedničkim projektom, jer bi publika voljela da ih ponovo gleda u tandemu na filmskom platnu – zaključuje naš izvor.

Bora Todorović: Pa što? Koga to interesuje?

Priču o svađi, koja datira iz davne 1982. godine, kao i pomirenje sa Sekom Sablić, bard srpskog glumišta Borivoje – Bora Todorović je prokomentirao na neobičan način:

- Pa što? Koga to interesira? – zapitao nas je Bora kada smo ga zamolili da nam prokomentariše svađu s koleginicom, a onda je nastavio s pitanjem:

- Vi sad hoćete da iznosim prljav veš? – pitao je gospodin Todorović, a potom dao svoj zvaničan komentar:

- Mi smo u odličnim odnosima. Seka je uvek bila uz mene i ona je moja dobra drugarica. Ako hoćete, dođite u „Zvezdara teatar“ na kafu da se ispričamo, a prljav veš ja ne iznosim – izjavio je istaknuti glumac.

Seka Sablić: O čemu to pričate, manite me se!

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo glumce, ali smo uspeli da stupimo u kontakt samo sa Sekom, koja nije bila raspoložena da priča o ovoj temi:

- Ja sam u dobrim odnosima s Borom. Ne mogu da verujem o kakvim glupostima vi pričate! Manite me se! – rekla je Sablićeva prije nego što je zalupila slušalicu.

Izvor: bezzabrane.com