Prijavite se za show '' Čapljina traži zvijezdu ''

Zanimanje za taj projekt postoji, što nam daje dodatni motiv. Uz dobru zabavu želimo dati mogućnost mladim pjevačima amaterima da pokažu što mogu i što znaju. Ova priredba događat će se tijekom cijeloga mjeseca svibnja. Uvjereni smo u opravdanost ovoga projekta na kojemu već dulje vrijeme radi tim ljudi.

Već treću godinu u našemu gradu djeluje AKADEMIJA (Centar za obrazovanje i kulturu) u kojoj se glazbeno obrazuju mladi kako iz Čapljine tako i iz drugih mjesta općine. AKADEMIJA trenutno ima oko 60 polaznika koji su raspoređeni po različitim grupama (sviranje gitare i klavijatura, bubanj, bas gitara, lijerica, pjevanje…). Pri AKADEMIJI djeluje i likovni Atelje u kojemu radi akademska kiparica Mišela Boras. Tu je još Gitara klub „ Gelenderi “ u kojemu vježbaju čapljinski glazbenici. 

Osim educiranja, AKADEMIJA organizira i različite kulturne i zabavne događaje (izložbe, koncerti, show-i). Posebno su zapažene i posjećene bile prošlogodišnje karaoke na kojima su mladi čapljinski pjevači pokazali svoj raskošni talent.

Uz spomenute projekte, AKADEMIJA će ove godine organizirati i jedan novi događaj za cijelu Čapljinu. Naziv tog događaja je „ ČAPLJINA TRAŽI ZVIJEZDU “. Zanimanje za taj projekt već postoji, a to nam daje dodatni motiv. Uz dobru zabavu želimo dati mogućnost mladim pjevačima amaterima da pokažu što mogu i što znaju. Ova priredba događat će se tijekom cijeloga mjeseca svibnja. Uvjereni smo u opravdanost ovoga projekta na kojemu već dulje vrijeme radi tim ljudi.

Prijaviti sve mogu svi pjevači amateri s područja cijele čapljinske općine. Prijave se primaju do 10. 4. 2010. na broj: 063/325-490 (Dragan Kvesić) gdje možete dobiti i sve ostale informacije. Predvidjeli smo i nagrade za pobjednike: 1. mjesto = 500 KM; 2. mjesto = 200 KM i 3. mjesto = 100 KM.
AKADEMIJA Čapljina/ČAportal