Priča se ipak zahuktava: Irina Shayk prestala je pratiti Lady Gagu na društvenim mrežama

Priča se ipak zahuktava: Irina Shayk prestala je pratiti Lady Gagu na društvenim mrežama

Glavna tema razgovora i medija nakon dodjele Oscara u nedjelju nisu dobitnici, već kemija između Lady Gage i Bradleyja Coopera koja je bila očigledna tijekom njihova nastupa dok su izvodili pjesmu ''Shallow'' iz filma ''Zvijezda je rođena'', u kojem su oboje glumili.

Sve je to iz publike pratila i Bradleyjeva zaručnica Irina Shayk, a The Sun sada piše da je ruska ljepotica još i prije nedjelje prestala pratiti pjevačicu na društvenim mrežama iako je na dodjeli davala sve od sebe kako bi djelovala prijateljski nastrojeno.

Dan nakon dodjele fotografi su Irinu i Bradleya snimili mrzovoljnih lica dok su se vozili u automobilu, ali to je i razumljivo s obzirom na sve napise u medijima koji nagađaju postoji li između glumca i Gage nešto više osim prijateljstva i poslovne suradnje.

''Priče o tome da je Irini pomalo zlo od Gage djelomično su istinite, ali ne jer ona nju ne voli ili jer je ljubomorna na nju, već joj je dosadila ta priča o bliskom odnosu s Bradleyjem koji ima. Jedva čeka da prestanu ta govorkanja, a zapravo joj je zbilja drago jer je film 'Zvijezda je rođena' postigao toliki uspjeh i stvarno je htjela ići na Oscare'', govori izvor.

Kako će se ova priča dalje odvijati, tek ćemo vidjeti.

dnevnik.hr