Poznata glumica i manekenka u 55. godini trudna s petim djetetom

Brigitte Nielsen

Sretnu vijest da čeka prinovu 54-godišnja Brigitte objavila je na svom Instagram profilu.

Ispod fotografije na kojoj drži trudnički trbuščić napisala je: ‘Obitelj raste'. Sudeći prema fotografiji, Brigitte je u visokom stadiju trudnoće. Nije tajna da je Dankinja priželjkivala bebu jer je u proljeću prošle godine za magazin ‘Bunte' izjavila kako se ona i njen suprug Mattia Dessi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna.

- Naravno, trebamo biti realistični. Nažalost, trenutno nam ne uspijeva, ali ne želimo tražiti medicinsku pomoć - rekla je tada Brigitte. Brigitte i njen peti suprug upoznali su se 2003. te prohodali i vjenčali se 2006. godine. Brojni obožavatelji čestitali su joj na trudnoći. - Čestitam i želim ti sve najbolje, draga Brigitte - napisala joj je obožavateljica.

- Ovo je sjajna vijest! Priželjkujem vam zdravu bebu - jedan je od komentara na Instagramu. Brigitte je bila u braku s danskim glazbenikom Kasperom Windingom od 1983. do 1984. godine tijekom kojeg je dobila prvog sina Juliana Windinga.

Drugi brak bio je s američkim glumcem Sylvesterom Stalloneom i trajao je od 1985. do 1987. godine, ali nisu imali djecu. Sina Killiana Marcus Nielsona dobila je 1989. godine tijekom trećeg braka sa zvijezdom američkog nogometa, Markom Gastineauom.

Od 1990. do 1992. godine bila je u braku s američkim fotografom Sebastianom Copelandom, a iz braka s bivšim vozačem utrka Raoulom Meyer-Ortolanijem, koji je trajao od 1993. do 2005, ima dva sina - Raoul Ayrton i Douglas Aaron. Nije poznato hoće li konačno dobiti kćerkicu jer nije još otkrila spol djeteta. Brigitte se zbog karijere u mladosti preselila u Italiju gdje je postala jedna od najtraženijih manekenki.

Surađivala je s Giorgijem Armanijem i Giannijem Versacem, a nosila je revije u Rimu, Milanu, New Yorku, Parizu i Berlinu. Glumila je u filmovima poput ‘Crvena Sonja' tijekom čijeg snimanja je započela vatrenu vezu s kolegom Arnoldom Schwarzeneggerom.

Zahvaljujući tadašnjem suprugu Sylvesetoru Stalloneu glumila je uz njega u filmu ‘Rocky IV'. Zajedno su ponovno glumili 1986. godine u filmu ‘Kobra'. Glumica je nekoliko puta osvojila nagradu Zlatnu malinu, a okusila se i kao pjevačica. Pojavila se i u nekoliko glazbenih spotova poput spota za pjesmu ‘Liberian Girl' Michaela Jacksona i ‘Make me Bad' grupe Korn.