Poziv ljepoticama na casting u Splitu

ThisCasting , Split, poziv, ljepotice

No prije toga sudjelovati će u prvom castingu za Miss Universe Hrvatske 2016.Casting će se održati u subotu, 21.11.2015. u 11 sati ujutro u Radisson Blu hotelu u Splitu.
Sudjelovati mogu sve zainteresirane djevojke, hrvatske državljanke, s navršenih 18godina i ne starije od 27 godina s datumom 01.02.2016. Djevojke na casting moraju ponijeti kupaći kostim i cipele s visokom petom.

Barbara će svoje kofere za Las Vegas napuniti večernjim i cocktail haljinama Vesne Sposa i cipelama Humanic, dok će kao nacionalni poklon za humanitarnu aukciju sa sobom ponijeti vrijednu grafiku svojeg sugrađanina, jednog od najrenomiranijih hrvatskih slikara, Zvonimira Mihanovića. Kako se baš ništa ne prepušta slučaju, Barbara engleski jezik usavršava u školi za strane jezike Berlitz, svoju savršenu liniju dotjeruje u Esplanadinom Health Clubu, stilisti Renata Kerastase uče je pravilnom šminkanju i pravljenju frizure, a za savršeni osmijeh brine se Dr. Goran Anić, koji joj je dao korisne savjete kako zube održati zdravima i biserno bijelima.

Licenca izbora Miss Universe je do ove godine bila u vlasništvu Donalda Trumpa, no zbog svoje kandidature za predsjednika SAD-a, licencu je prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG.