POTPUNO SE IZOLIRAO Dražen Čuček o propalom braku s Veljačom

POTPUNO SE IZOLIRAO Dražen Čuček o propalom braku s Veljačom
Luka Stanzl/Pixsell

Razdoblje osobnog čistilišta kroz koje je u posljednje dvije godine prolazio zagrebački glumac ostavio je iza sebe: u novu fazu života ulazi kao član ansambla kazališta Kerempuh, a unatoč bračnom krahu vjeruje da bi se ponovno mogao oženiti.

U velikom intervjuu iskreno progovara o otkazu, bivšoj supruzi, psihoterapiji i što osjeća kad njegova bivša supruga javno govori da je samohrana majka njihove kćeri.

''Bilo je doista teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna'' rekao je glumac te otkrio zbog čega je propao brak s Veljačom.

''Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas'', priznao je Čuček te dodao kako unatoč tome što su na početku pokušali održavati prijateljski odnos, Jelena i on prestali su se pratiti na društvenim mrežama.

''Više nemam uvid u njezine objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao'', rekao je Čučak, ali i priznao kako je spreman za novu ljubav ako se ona pojavi.

''Trebalo mi je vremena da posložim neke stvari u životu, a ne da tražim novu ljubav. U tom životnom neredu bilo bi stvarno nezahvalno nekoga drugoga uvući i ponuditi mu svoj duhovni nemir. Ne bi bilo fer'', zaključio je.