Popularna pjevačica Jelena Rozga progovorila je o plastičnim operacijama

Jelena Rozga, novi spot za pjesmu, Novi singl, Jelena Rozga, moda, Jelena Rozga, plastična operacija

Lijepa Splićanka puno pažnje pridaje svome izgledu.

Popularna pjevačica Jelena Rozga progovorila je o plastičnim operacijama. Iako je prije sedam mjeseci napunila 39 godina lijepa Splićanka i dalje izgleda fantastično.''Mogu se zahvaliti majci prirodi i genima. Naravno, trudim se živjeti zdravo. Najviše volim kada sam doma u Splitu, jedem zdravu maminu hranu i šetam. Ipak, kod kuće imam najusklađeniji ritam i radujem se kada imam vremena ostati koji dan više u rodnom gradu'', otkrila je Jelena i priznala kako do sada nije napravila nijedan estetski zahvat.

Ipak, o svome izgledu mora brinuti svakodnevno. ''Svom izgledu, uistinu, posvećujem veliku pažnju, redovna sam u održavanju njege lica, kože i kose, za to žena uvijek treba izdvojiti vremena'', priznala je Jelena koja za sebe kaže da je lijena i da ne voli ići u teretanu kako bi se znojila i umarala.

Osvrnula se Jelena i na svoju bolest štitnjače o kojoj je je javno progovorila prije dvije godine. Zbog tog zdravstvenog problema naglo je izgubila kilograme i brzo se umarala. '' Važno je da čovjek prihvati istinu. U takvim situacijama veliku ulogu igra način na koji ćemo se postaviti. Pridržavam se svega, trudim se da me ne živcira milijun gluposti koje se događaju i idem dalje'', zaključila je Rozga u intervjuu za Expressmag.ba.