Ponovo sukob Severine i Milana Popovića zbog sina Aleksandra

seve i milan
... praznike provede sa sinom Aleksandrom.

Naime, biznismen ni ovu Novu godinu neće dočekati sa malim Aleksandrom, iako je Severina angažirana na Crnogorskom primorju, gdje će 31. prosinca i 1. siječnja nastupiti u hotelu "Splendid" u Bečićima.

- Severina već četvrtu godinu zaredom ne dozvoljava da za Novu godinu bude sa sinom iako ona radi za doček i spriječena je da sama brine o djetetu. Pošto nije tražila suglasnost od oca da ga vodi sa sobom u Crnu Goru, vjerojatno je unaprijed isplanirala da ga ponovo ostavi kod nekih trećih osoba jer je ona već godinama kategorički protiv toga da dijete bude sa tatom - otkriva izvor blizak hrvatskom pravosuđu.

- Pjevačica je nedavno i izjavila da cijela njena obitelj, uključujući sve Kojiće, treba da ima prioritet u odnosu na Aleksandrovog oca u djetetovom životu, a na pitanje suca da li se slaže da je otac ravnopravan roditelj, odbila je da odgovori. Na sve to, Severina je nedavno ponovo podržala pokret "I ja sam majka", koji su same žene-inicijatori zatvorile zbog reakcije majki koje su iskoristile portal da pljuju po očevima svoje djece. Također je podržala ženu koja je otela dijete od svog oca Ninu Kuluz i pozvala žene da odlaze od očeva njihove djece ako su nezadovoljne i time javno objavila da je ona za rasturanje obitelji kao osnovnog stuba svakog društva - zaključuje sugovornik, piše Telegraf.rs.

Ove navode potvrđuje i Milan Popović, koji kaže da novogodišnje praznike neće provesti sa svojim nasljednikom.

- I sada neka mi neko kaže da majka želi dobro svom djetetu! Ima sina koji ima oca i brata, sa kojima želi da bude, provede vrijeme i praznike, ali ona to zanemaruje. Po tko zna koji put dijete daje trećim osobama, a Aleksandar ne može sa nama da provede ni Novu godinu - rekao je Popović za Telegraf.

S druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović tvrdi da će ona sina voditi sa sobom na nastupe u Crnoj Gori, te da joj za to nije neophodna suglasnost oca djeteta.

- Prema presudi Županijskog suda u Zagrebu donesenoj dana 8. lipnja 2014, koja je i dalje na snazi, Severina za putovanje sa djetetom izvan granica Hrvatske i EU ne treba da ima suglasnost oca. Sud je to obrazložio prvenstveno iz razloga što ne postoji zakonski osnov za takvu obvezu - poručio je Severinin PR.