VIDEO  Pogledajte spot za novu pjesmu Pamele Ramljak

Pamela Ramljak

Na bajkovitim lokacijama uz more i pijesak u Tučepima i Živogošću snimljen je i video spot za pjesmu ''Trag njenih usana''. Ovog su puta redateljsku palicu u ruke uzeli supružnici Žanamari i Mario Perčić za V.R.H. Production.

Atmosfera na setu je bila odlična pošto se Pamela i Žanamari znaju već odavno i već su na prvu kliknule jer, kako kaže Pamela, Žana ima oko za detalje.

''Samo snimanje je bilo odlično, zabavno i u divnoj atmosferi. Žana i Mario su veliki profesionalci. Žana ima oko za detalje i sjećam se kad sam došla u montažu da sam prvi put doživjela da mi se svaka scena sviđa jer me je napokon snimala žena koja vidi sve kao i ja, tako da je ovo početak naše suradnje što se tiče videospotova. Iako su najavljivali kišu, oba dana snimanja imali smo veliku sreću jer nas je kiša zaobišla'', rekla je Pamela prilikom predstavljanja pjesme i spota.

Pamelin suprug Mladen joj od početka daje veliku podršku pa je tako bio uz nju i na snimanju spota, a iz prikrajka je svoju mamu gledao i uživao njihov dvogodišnji Antun.

''Snimanje spota bi zaista bilo nemoguće bez mog supruga koji je držao Antuna koji je htio biti dijelom svake scene'', kazala je Pamela koja se na kraju zahvalila dečkima iz Sensimar resorta koji su nosili više od 500 metara 20 0kg težak baldahin s bazena na plažu na 30 stupnjeva.

Tekst i glazbu za pjesmu ''Trag njenih usana'' je pisao Ante Pecotić, a aranžman i produkciju je radio Bojan Šalamon Shalla.