Pogledajte spot ‘Savršen plan’ tamburaškog sastava ‘Mokarski tamburaši’

Mokarski tamburaši
Ali to nije sve, treba vam odlična pjesma, odlična produkcijska kuća i vrhunski redatelj koji mogu napraviti sve ono što vam treba.

Poznati hercegovački tamburaški sastav ‘Mokarski tamburaši' su o svemu ovom navedenom vodili dosta računa i upravo su izbacili jedan odličan i zanimljiv video spot. Pjesmu ‘Savršeni plan' po kojoj je rađen istoimeni spot napisao je Matej Podgorščak a pjesma je snimljena u studiju LA u Ladimirovcima kod Osijeka. Producent pjesme je Antonio Krupilnički, poznati slavonski glazbenik koji trenutno svira bass gitaru u bendu Miroslava škore.

-Pjesma je bržeg ritma i u ljetnom je điru, nadamo se da će je publika odlično prihvatiti, rekli su momci iz sastava novinaru ABCportala. Nakon što smo pjesmu snimili znali smo da trebamo uraditi i video spot pa smo ‘zaposlili' poznatu produkcijsku kuću Kadar iz Širokog Brijega koja niže sve više uspjeha kad su u pitanju dokumentarni filmovi i video spotovi. Redatelj spota je Zdenko Jurilj koji je u svojoj karijeri snimio nekoliko vrhunskih dokumentaraca od kojih su neki prikazivani ili su pozvani na najbolje festivale dokumentaraca u ovom djelu Europe, nastavljaju svoju priču momci iz benda.

U spotu je prikazana priča o jednom stasitom i zaljubljenom mladiću koji sanja jednu lijepu djevojku (koju u spotu glumi Širokobriježanka Antonija Čerkez), no nakon svakog sna je i buđenje u stvarnosti što je redatelj jako dobro i šaljivo naglasio.

-Kadar je odradio odličan posao za nas i spot ima zavidnu produkciju, potpuno smo zadovoljni napravljenim. Svakako želimo napraviti promociju spota o čemu ćemo naknadno obavijestiti naše fanove. Što se tiče planova u budućnosti vjerujemo da ćemo nastaviti suradnju s našim prijateljima u Slavoniji ali i s ekipom iz Kadra- rekli su na kraju razgovora novinaru ABCportala momci iz ekipe ‘Mokarski tamburaši'.