FOTO/VIDEO  Pogledajte kako danas izgleda čuvena Jagodinka iz filma 'Varljivo leto '68'

varljivo leto

Slavko Štimac je u nekoliko navrata rekao kako mu je žao što se od čitavog filma svima u sjećanje urezala scena u kojoj on "mijesi, mijesi" grudi kolegici Dragani.

O njegovoj karijeri više-manje je sve poznato i on je svoju karijeru počeo graditi još kao osnovnoškolac u filmu "Vlak u snijegu", a gledali smo ga i u odličnim ostvarenjima poput "Ko to tamo peva" i "Sjećaš li se Dolly Bell?", ali o Dragani Varagić znamo puno manje.

Jagodinku je glumila u dobi od 27 godina, a nekoliko godina kasnije, sredinom 90-ih, glumica je napustila Srbiju i odselila se u Kanadu, piše Blic.

- U Kanadi sam radila kao glumica, ali sam poslije magisterija počela i režirati, producirati i predavati na fakultetu. Neke kazališne kritike, koje sam dobila u Torontu, puno su bolje od kritika koje sam dobila u Beogradu. Ponosna sam na puno stvari koje sam ondje napravila. Samo četiri tjedna nakon dolaska u Kanadu, dobila sam prvu ulogu - rekla je glumica koja se vratila u Beograd nekoliko godina i to zbog obiteljskih razloga.

Prije godinu dana, gostovala je u emisiji "SVOJ NA SVOME sa Nenadom Milenkovićem" i pričale je o svom životu u Kanadi i prisjetila se svojih glumačkih početaka, a osvrnula se i na ulogu Jagodinke.

- Bilo mi je to simpatično i drago i to je preslatka uloga tople provincijalke koja se snalazi u gradu, ali previše mi je to sada. Moj život je otišao 30 godina unaprijed i mogu pričati o njoj, ali to je uvijek ista priča, a mene zanima ono što me čeka, a ne ono što je iza mene - kaže.