Pjesma kojoj je autor teksta Gruđanin nakon pet mjeseci ostvarila odlične rezultate

minea , pjesma
Pjesma je do današnjeg dana na službenom Internet kanalu preslušana preko 100 000 puta. U BiH imala je po informacijama preko 200 radijskih emitiranja, u Hrvatskoj također oko 200, dok je u Sloveniji ostavila dubok trag, oko 150 radijskih emitiranja.

Službeno je izdana 19.6. pod okriljem Scardone, glazbene kuće i institucije iz Zagreba koja stoji iza nekoliko desetaka odličnih pjevača iz Hrvatske, mahom najizvođenijih pjevača autora kako glazbe, tako i teksta.

Pjesma je prihvaćena i kod kolega pjevača koji su joj dali zelene svjetlo da može postati hit, što se i pokazalo, u ove tri navedene države.

Podsjetimo, glazbu i aranžman potpisao je Marin Seko, a tekst pjesme Gorana Seko i Ivan Palac, mladi Gruđanin iz Dragićine.

Grupa Banana nakon Minee nastavlja i s ostalim pjevačima u izdavanju dueta koje će na kraju sažeti u album s najvećim imenima hrvatske glazbene scene.

- Žena slobodna je nadam se pjesma koja će mi kao autoru tekstova otvoriti i nova vrata suradnje i s ostalim pjevačima iz Hrvatske, tako i s ovih naših prostora Hercegovine. Želja mi je napisati još nekoliko pjesama za Banana, sudjelovati i u idućim projektima i novim albumima, te imati daljnju suradnju i s Tomislavom Gelom kojemu sam bio autor dvije pjesme. Pjesme je dosta puta izvođena i na radio postajama diljem Hercegovine, a posebno bih naveo Radio Široki Brijeg i Grude, gdje su je slušatelji odlično prihvatili, poručio je Ivan Palac.

grude-online.info