FOTO/VIDEO  Pamela Ramljak snimila spot za ljetni singl 'Zajedno smo najbolji'

Pjesma je premijeru već doživjela u show Dalibora Petka a od ovog tjedna je puštena i u eter radijskih postaja u Bosni i Hercegovin

Tekst i glazbu pjesme „Zajedno smo najbolji" potpisuje sama Pamela, dok je aranžman prilagodio Ante Pecotić.

„Radi se o pozitivnoj ljubavnoj pjesmi, vrlo veseloj i plesnoj", otkriva Pamela za koju ova pjesma ima posebno značenje, budući da je napisala za svog zaručnika Mladena, koji se čak u jednom trenutku pojavljuje u spotu.
Spot za pjesmu je kroz dva dana snimanja u Novi resortu nastao pod redateljskom palicom Darka Drinovca.Bez obzira na tadašnje hladne vremenske uvjete, Pamela je dio snimanja odradila čak i u moru, ne obraćajući pažnju na hladnoću i kišu koja je padala.
U spotu je promijenila nekoliko stylinga za koje je, kao i do sada, bio zadužen poznati stilist Ivan Friščić, koji ju je obukao u haljine Aleksandra Žarevca, Ivana Alduka, Linee Exclusive te Aleksandre Dojčinović.

Brigu oko frizure preuzeo je Zvonimir Franić, vlasnik Salona F, čije je Pamela zaštitno lice, dok make up potpisuje Kristina Hošnjak.
Ovaj singl najavljuje Pamelin prvi autorski solo album, koji će svjetlo dana ugledati u studenom. Nakon prelijepe balade „Ti me ne voliš", Pamelinog prvog singla, te brzih i veselih pjesama „Mamin sin" i „Kad tad", pjesma „Zajedno smo najbolji" četvrti je Pamelin singl u njezinoj samostalnoj karijeri.