FOTO/VIDEO  Pamela Ramljak predstavlja svoj novi singl Pečat

pamela
Nova pjesma ne nalazi se na njenom aktualnom, ujedno i prvom samostalnom albumu „Prijateljica", čime najavljuje rad na novim materijalima što samo dokazuje koliko ozbiljno shvaća svoju ulogu u glazbenom svijetu. „Pečat" donosi senzualan i brži plesni ritam za kojeg se Pamela odlučila ponukana željama publike na svojim brojnim nastupima.

Pjesmu „Pečat" paralelno prati i video spot koji bez imalo sumnje može stati uz bok spotovima vrhunskih svjetskih glazbenika. Uvjeriti se u to možete klikom na sljedeći link:

Za produkciju nove Pameline pjesme zaslužan je vrhunski stručnjak i glazbenik koji je surađivao s brojnim domaćim zvijezdama - David Vurdelja (Baby Dooks), od nedavno publici još poznatiji kao sudionik poznatog TV show-a 'Tvoje lice zvuči poznato'. Autor teksta i glazbe za pjesmu „Pečat" sama je Pamela, dok je za mix i mastering zaslužan Miro Lesić.

Spot za novu pjesmu sniman je pod redateljskom palicom Tomislava Povića, na tri lokacije u Zagrebu (Stross, klub Groove i krov jedne zgrade).

Koju priču donosi novi videospot, ali i sama pjesma, otkriva nam Pamela Ramljak: 'Okosnica radnje spota zapravo je pokušaj da zaboravim čovjeka koji mi je slomio srce ludim izlaskom i provodom s curama, a koji se isprepliće noćnim lutanjem po gradu i kontemplacijom svega što se dogodilo.', te nastavlja što ju je točno inspiriralo za sam tekst pjesme: 'Pjesma zapravo govori o jednom realnom odnosu između muškarca i žene, vezi u kojoj ima nesuglasica i svaki partner ima svoje nedostatke, ali su jedno drugom i s tim nedostacima dovoljni. Za razliku od tipičnih i savršenih ljubavnih priča koje nam većina filmova i serija svakodnevno servira, ovo je jedna ljubavna priča koju živi svatko od nas.'

Pamela u novom video spotu izgleda bolje nego ikad, a za njezin sjajan styling zaslužan je modni stilist i član timova najboljih modnih fotografa, Davor Jelušić. Za besprijekorni make up odgovorna je Iva Berišić, za svaku senzualnu Pamelinu frizuru u spotu Ana Horvatović, dok odjeću potpisuju Sherry Hill i Hippy Garden.

Pamela priznaje kako je uzbuđena zbog izlaska singla i spota te joj je iznimno drago što su se oni uspjeli realizirati, uz velike pohvale i zahvalnost svima koji su sudjelovali u produkciji i stvaranju njenog novog glazbenog uratka. Sljedeći cilj ove talentirane i uporne glazbenice izlazak je drugog albuma čiji izlazak možemo očekivati u sljedećih godinu dana.

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici.