Pamela Ramljak postala profesorica: Prvih par sati sam dijelila autograme

feminnem, Pamela Ramljak, feminnem, feminnem, Pamela Ramljak, feminnem

Cure su nam otkrile kako se nose s recesijom te što planiraju za nadolazeće blagdane. "Tu smo zbog Suzy i Sarah Josipović. Feminnem se jako rijetko pojavljuje na događanjima, a kad se pojavimo, to je zbog podrške organizatorima, koji su većinom naši prijatelji", rekla nam je Neda. "Zahvaljujući Nedinoj sestri povećala sam svoj budžet", ispričala je Pamela komentirajući ovo recesijsko vrijeme.

"Mi Hrvati smo narod koji je navikao na recesiju"

"U dvije osnovne škole radim kao profesor, sjajno mi to dođe kao neka sigurna mjesečna lova. Imamo i gaža tako da nije strašno, nije da ne znamo što ćemo. Sve je zahvatila recesija, znam to po ljudima s kojima se družim. Puno njih je izgubilo posao, snalaze se kako znaju. Mi Hrvati smo narod koji se navikao na recesiju, nama je stalno tako".

"Radim na strogoći, nisam učenicima prijatelj iz klupe"

Kao profesorica se, kaže, odlično snašla, a maleni obožavatelji prihvatili su je jako brzo. "Jako dobro sam se snašla, sviđa mi se. Zaprepastila sam se kako su dobro reagirali na mene. Mislila sam da će mi biti teško postaviti se kao autoritet, ali ipak sam nekako uspjela. Išla sam na prijateljski pristup, to je upalilo. Ipak, radim na strogoći, nisam im prijatelj iz klupe. Prvih par sati je bilo smiješno, morala sam dijeliti autograme, odgovarati na pitanja o albumima i curama. Obećala sam im da ću na kraju godine dovesti Nedu i Niku u razred da se fotografiramo. Jako sam zadovoljna", rekla je Pamela.

"Pamelino domaće vino najbolje udara"

"Jako smo zadovoljne s novim spotom. Imamo odlične kritike i komentare na pjesmu, nadamo se da će to biti novogodišnji hit", ispričala je Neda o novom spotu. Za Novu godinu nemaju dogovoren nastup, no Feminnemke se ne žale. "Nismo još ništa isplanirale. Dosad mi je svaki doček Nove godine bio radni, prestala sam tu večer doživljavati kao nešto posebno, kad imam priliku ne raditi tu noć, mogu pogledati novogodišnji program, bio bi mi prvi put. Ako ne budemo nastupale, nadam se da ćemo se naći kao ekipa uz vino i gitare. Pamelino domaće vino najbolje udara", zaključile su Feminnemke.

Izvor: index.hr