Pamela Ramljak: Jela sam jaja i molila se Bogu

Pamela Ramljak, Feminem

Pamela Ramljak nam je otkrila kako je njoj i njezinim kolegicama iz grupe Feminem ovo zaista radno razdoblje. Uz to što su djevojke u velikim pripremama za nadolazeći nastup u Oslu na Eurosongu, čeka ih još nekoliko velikih gaža u inozemstvu, ali i modnih angažmana.

Tako će već  17. travnja u Portorožu nositi modnu reviju Gordane Zučić, kreatorice kojoj jedino vjeruju kada su u pitanju haljine koje nose na snimanjima svojih spotova i nastupima. Također, tri dana kasnije imat će koncert u Ljubljani, ali Feminemke čeka još jedan veliki nastup i to ni manje ni više nego na Malti.

- Idemo 29. travnja na Maltu i tamo ćemo nastupati na njihovoj javnoj televiziji te ćemo imati 'shooting' za njihove novine. Sve skupa ćemo na Malti ostati pet dana, a plaćen nam je put i smještaj – otkrila nam je Pamela Ramljak.

Simpatične Feminnemke imaju zaista zaposlen raspored
Photo Siniša Bužan  


Ovaj nastup djevojke mogu zahvaliti jednom od producenata malteške javne televizije kojeg su upoznale prošle godine na budvanskom festivalu. S njim su ostale u kontaktu, pa su već nakon nekoliko tjedana otišle na Maltu i tamo pjevale s bendovima Bonnie M i Smokey.

Nastupale s disco legendama

- Mi smo već prošloga ljeta imale nastup na Malti i tada smo pjevale s grupama Bonnie M i Smokey. Tamo smo pjevale strane hitove, kao i naše pjesme prevedene na engleski i jako smo se svidjele tamošnjoj publici. Tako ćemo i ovoga ljeta tamo opet nasupati – kazala nam je Pamela.

Uz sve te nastupe, Feminemke ćemo moći gledati i na Porinu te u finalu showa 'Zvijezde pjevaju'. Izgleda kako su naše eurovizijske predstavnice zaista u 'punom pogonu'.

No, uz sav taj trud potrebno se i odmoriti, pa je tako Pamela Ramljak Uskrs provela u krugu svoje obitelji.

- Uskrs sam provela u krugu obitelji. Prvo smo svi zajedno otišli u crkvu, a onda smo otišli kod moje bake i tamo smo imali veliki obiteljski ručak. Uživala sam u tradicionalnim hrvatskim specijalitetima kao što su kuhana šunka i jaja te francuska salata. Mi svake godine tako slavimo Uskrs. Tako sam nedjelju provela uz mnogo hrane i mnogo molitve – kazala nam je Pamela.

Koliko su Feminemke velike radnice, dokazuje i činjenica da su spot za svoju pjesmu 'Lako je sve' snimile u rekordnom roku. Iako se snimanje odradilo u rekordno kratkom roku cijela ekipa je uspjela dovršiti sve na vrijeme. 

Idemo 29. travnja na Maltu i tamo ćemo nastupati na njihovoj javnoj televiziji te ćemo imati 'shooting' za njihove novine


Pamela Ramljak

- Nikada nismo imali manje vremena za snimiti spot. No, nama nije bila frka za snimanje već za postprodukciju, za koju treba malo više vremena – izjavila je nedavno Pamela Ramljak ne skrivajući oduševljenje Gonzom, redateljem spota.

Prema njezinim riječima, ekipa na setu je bila super, a snimalo se jedan dan što je, kaže Pamela, jako malo za spot.

Cijeli posao im je olakšao Gonzo koji je već imao ideju kako će to sve izgledati. Djevojke su mu prepustile da radi sve po svojoj volji. No, napominje Pamela, također je uvažio i njihove ideje.

javno.com