Omiljeni komičar progovorio o samačkom životu: 'Možda je to čudno, ali najviše volim biti sam sa sobom'

Omiljeni komičar progovorio o samačkom životu: 'Možda je to čudno, ali najviše volim biti sam sa sobom'

Jim Carrey holivudska je zvijezda s nizom snimljenih filmskih hitova, a trenutačno promovira svoj novi televizijski show "Kidding", a vodi poprilično zanimljiv i neuobičajen način života za jednog glumca.

56-godišnji glumac kojeg je proslavila uloga u filmu "Maska" otkrio je u intervjuu za Radio Times da kada ne radi, živi izoliranim i povučenim životom.

"Moj dom bi se mogao opisati kao izolirani život. Provodim puno vremena sam sa sobom, ali ja volim biti to što jesam, pa mi je to u redu. Možda je to nekim ljudima čudno, ali ja u tome uživam", priznao je Jim.

Unatoč tome, Jim je rekao da i dalje ima vremena za romansu i uživa u izlascima na spojeve.

"Volim čitati i uživam u slikanju, izrađujem skulpture. I izlazim na spojeve", opisao je kako provodi svoje slobodno vrijeme.

Iza Jima su dva propala braka. Bio je osam godina oženjen s glumicom Mellisom Wormer, a nakon nje s kolegicom Lauren Holly, s kojom je brak potrajao manje od godinu dana.

U veljači ove godine suočio se teškim optužbama obitelji bivše djevojke Cathrione White, koja je sama sebi oduzela život, a upravo su njega proglasili glavnim krivcem.

Naime, optužili su ga da ju je zarazio spolno prenosivom bolešću i nabavljao joj drogu kojom se predozirala prije tri godine.

Jima su osim uloge u filmu "Maska" proslavile i uloge u filmovima "Glup i gluplji", "Svemogući Bruce", a za ulogu u filmu "Truman Show" nagrađen je Zlatnim globusom.

 

dnevnik.hr