FOTO  Održane 12. Riječke stepenice, Nikolina Miletic nakon poroda opet na pisti, Vedrana Linardić ljepša nego ikad

rijecke stepenice

... predstavilo je najinteresantnije od kolekcija za nadolazeću jesen/zimu.

12 velikih modnih revija ispred Grand hotela Bonavia oduševilo je brojne Riječane i turiste koji su za kraj ljeta uživali u modnim trendovima.

Na 12.Riječkim stepenicama predstavili su se Vesna Pretković/ Sposa, Anja Stehlik, Antonela Gregorović/ Showroom Antonela, Biba vjenčanice, Jeordie's, Ingrid Rojc, Eni Slosar/Kayra design , učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka, a od modnih dodataka Ghetaldus Rijeka i hrvatski brand La Tramp-eko paper bag. Ostvarena je suradnja direktorice projekta Ivane Delač sa kreatorima Udruženja obrtnika pa su se pod njihovim pokroviteljstvom predstavili: krojački obrt Stopica, Butik Rival koji ove godine slavi dvadeset godina svog poslovanja, krojački salon Dajana , Cro design studio te krojački obrt Botun. Za frizure i šminku bili su zaduženi stilisti Perman Experience, Paola Peček, Patrizia Jaklin i Iva Peradenić.

Program su vodile Ivana Bilen i Ivana Delač u izravnom televizijakom programu, a revije su nosili Miss Universe Hrvatske 2018. Mia Pojatina, Miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić i nekadašnje hrvatske Miss Universe Ivana Mišura i Barbara Filipović, Vedrana Linardić , te Nikolina Miletić Minovska kojoj je ovo prva revija nakon rođenja sinčića , Radovan Stošić, Stiven Razmilić te brojni drugi.

Unutar programa na VIP terasi brojni poznati gosti poput Danijele Gračan, Edvina Liverića, Ronalda Brausa Nikoline Tomljanović javljali su se uživo u tv prijenos kako bi prokomentirali revije i rekli nešto o svom stilu odijevanja.
After party u Teatro lounge baru trajao je do dugo u noć.

Iako je bilo najavljeno pogoršanje vremena topla ljetna noć bila je čini se posljednji dašak lijepog vremena i ljetne sparine.

Foto: Josip Čekada