FOTO/VIDEO  Novi spot Pamele Ramljak: Kad je dosta, dosta je!

Pamela Ramljak, spot
Ovog puta Pamela se pojavljuje u ponešto drugačijem, rock izdanju, a za takav izgled pobrinuli su se poznati stilist Ivan Frišćić, make-up artistica Kristina Hošnjak, te uhodani frizerski tim Salona F. Jedan dio spota snimljen je u studiju 'Blenda', a drugi dio u Pamelinom domu.

'Kako sam prvi put snimala dio spota u svom stanu, sama činjenica da ležim na svom kauču i jedem čokoladice dok me redatelj snima, bila mi je više no odlična. Posebno mi je odgovaralo to što se nakon snimanja nisam 'žurila doma' i što sam bila u 'svojoj' garderobi na koju nisam trebala paziti', kaže Pamela.

Tekst i glazbu petog po redu samostalnog singla, koji će se ujedno naći i na njenom prvom solo albumu, potpisuje sama Pamela Ramljak, dok se za aranžman pjesme „Kad je dosta, dosta je" pobrinuo Ante Pecotić.

Predblagdansko vrijeme Pamela će provesti dosta radno.Osim predstavljanja novog singla, na Badnjak će sudjelovati u humanitarnoj akciji prodaje kuhanog vina, zajedno sa tenisačom Ivanom Dodigom.
Ova humanitarna akcija dio je Božićnog sajma na platou Park& shop na Tromeđi, koji počinje u srijedu, 18.prosinca, a sav prihod će biti usmjeren za Centar sv.Ivan Pavao II na Vionici, koji skrbi o nezbrinutoj djeci.