Nives Celzijus: Uskoro ću ponovno uzburkati estradne duhove

Nives Celzijus, spot, Brazil, Nives Celzijus, pjesma, estrada

Rekla sam da sam iznimno zadovoljna jer sam se ostvarila kao model i kao spisateljica, a u idućim godinama cijelu svoju ambiciju usmjerit ću u pjevačku karijeru. - Nakon što je nebrojeno puta dokazala da s pravom može nositi titulu jedne od najsexy Hrvatica, Nives Celzijus zadnjih mjeseci svakodnevno dokazuje kako je jedna i od najpoželjnijih pjevačica. Njezin ljetni megahit "Karanfili", s kojim je sredinom lipnja pobijedila na CMC festivalu u Vodicama, obara sve rekorde slušanosti, a trenutno je i najemitiranija pjesma u hrvatskom eteru od bilo kojeg domaćeg izvođača zabavne glazbe.

Upravo s "Karanfilima" Nives je pokazala kako se jednim hitom puno toga može objediniti - svira se na koncertima, feštama i svadbama, a na YouTube-u je u samo više od mjesec dana prešišala i milijunske preglede. Sve se to moglo vidjeti uživo i u subotu navečer na njezinom koncertu u Čakovcu gdje je unatoč obilnom pljusku, klub Taboo bio nakrcan do posljednjeg mjesta, a stotine ljudi uglas su s Nives pjevali i zabavljali se do jutra.

- Svoja obećanja uvijek održim pa tako i ono dano publici početkom ljeta kad smo tek lansirali "Karanfile". Rekla sam da sam iznimno zadovoljna jer sam se ostvarila kao model i kao spisateljica, a u idućim godinama cijelu svoju ambiciju usmjerit ću u pjevačku karijeru. Baš zato, hvala mojoj vjernoj publici koja me u tome maksimalno podržava, jer svi vikendi u iduća dva mjeseca su mi već zauzeti s koncertima diljem Hrvatske - istaknula je Nives.

Za dva do tri tjedna planira ponovno uzburkati estradne duhove novim hit singlom, radnog naslova "Jackpot", naravno i popratnim video spotom, koji će opet mnoge njezine kolegice pokušati kopirati.

portaloko.hr