Nina Badrić predstavila pjesmu sa kojom će na Euroviziju

U sat vremena gledatelji su zapravo mogli poslušati hitove koji su obilježili Nininu karijeru. Tijekom svog jednosatnog showa na HRT-u, Nina se presvukla četiri puta i ugostila svoje kolege i prijatelje.

Prva je na pozornicu izašla Emilija Kokić, koja je otpjevala dio svoje pobjedničke pjesme s Eurosonga, a potom su ona i Nina podsjetile na njihov stari hit "Vlak". Pjesma "Ja za ljubav neću moliti" također je bila izvedena, a tijekom hita "Nek ti bude kao meni" zaplesala je s Nicolasom Quesnoitom, piše index.hr.

Kao drugi gost na pozornicu je izašao Hari Mata Hari te s Ninom podsjetio na svoj hit "Lejla", s kojim je postigao veliki uspjeh na Eurosongu. "Čarobno jutro" Nina i Maja Sar, ovogodišnja bosanskohercegovačka predstavnica, otpjevale su zajedno, a Maja je tom prilikom zasvirala klavir.

Kaliopi je ovom prilikom doputovala iz Makedonije i pridružila se Nini tijekom izvođenja pjesme "Da se opet tebi vratim". Potom se Badrić presvukla i treći put, prije izvođenja pjesme "Takvi kao ti", a nakon toga pozdravila i Rambu Amadeusa te izvela pjesmu "Jače manijače", koju je on napisao za Dina Dvornika.

Prije nego što je otkrila kojom pjesmom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, Nina je otpjevala "I'm So Excited". Njezina beogradska imenjakinja prošle je godine sjajno prošla na Eurosongu sa pjesmom "Čaroban".Nakon toga, Elisabeth Homsi najavila je Ninu Badrić koja je u dugačkoj bijeloj haljini izvela "Nebo".