Nina Badrić: Nemam konkurencije, ne sviđa mi se to što rade Seve i Rozga

Nina Badrić, demant, ljubav, Nina Badrić, konkurencija, Jelena Rozga, Severina
Smatra kako nema konkurenciju, a ne sviđa joj se ono što rade Jelena Rozga (37) i Severina (42). Pjevačici je žao što osim nje, Gibonnija i Tonija Cetinskog nema više mlađih izvođača. Badrić ne zna u čemu je problem, ali je sigurna da ima puno mladih talenata koji se trebaju pokazati i dokazati, ispričala je to u intervjuu za srpski Kurir.

- Svatko od nas je original i dovoljno poseban da ima svoje mjesto. Ne možeš se sam pozicionirati, publika te je odabrala. Ja žudim za zdravom konkurencijom - dodala je.

Sličan stav ima i Massimo (52) koji je za drugi srpski list Telegraf ispričao kako su mu i Seve i Rozga prijateljice, ali ni za velik honorar ne bi snimio duet ni s jednom. Prokomentirao je i kako je velik dio hrvatske glazbene scene preuzeo turbo-folk.

- Nekoć se takva glazba mogla čuti samo na periferiji Zagreba, na putu k Zagorju, po kavanama gdje nema mnogo ulične rasvjete. Sada je to ušlo direktno u centre naših gradova. Dobro, takav nam je nivo razvoja. Nekad si s 50 metara udaljenosti mogao procijeniti hoćeš li se družiti s nekom osobom. Znao si da čita te i te knjige, sluša tu i tu muziku. Danas svi izgledaju fantastično, a onda otvore usta i izađe sav užas neznanja. Naš narod je uvijek bio bliži pornografiji nego beletristici - zaključio je glazbenik.