FOTO/VIDEO  Nedugo nakon objave Internet je ekspodirao zbog pjesme Jacquesa Houdeka

Jacques Houdek, Opatija, Jacques Houdek, finale Eurosonga, eurosong, Jacques Houdek, koncert

Konačno je predstavljena pjesma koja će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. Uzbuđenje nikada nije bilo veće s obzirom da ove godine naše boje, nakon sedam pokušaja, brani Jcques Houdeka.

Pjesma je u petak premijerno predstavljena javnosti, a odmah nakon objave uslijedile su i reakcije.
"Hrvatskoj predviđam jako dobar plasman. Možda među top 3", glasi jedan od komentara na Twitteru.Reagirali su i Jacquesovi fanovi na njegovoj Facebook stranici. Svoje oduševljenje nisu skrivali. ''Pobjednička'', ''Wow, kakvo iznenađenje je ovaj bariton. Ne mogu vjerovati da to sve pjevaš ti. Prekrasan glas, pjesma je odlična i moćna i vjerujem da će postići odličan rejting ako ne i pobjedu jer to je pobjednička pjesma. Sad samo čekamo Eurosong. Hvala ti za ovaj osjećaj. Sva sam se naježila i skoro rasplakala'', ''Savršenstvo'', ''Pjesma je preodlična! Naježila sam se! Pobjeda je naša''. Među gomilom komentara našao se i jedan koji je Houdekovu pjesmu usporedio s Disneyevom pjesmom "Frozen" koja je vrlo brzo postala veliki hit među djecom, ali i odraslima. Sudeći prema komentarima i Jacguesovu pjesmu čeka slična sudbina.
''Pjesma je svjetska'', ''Pozitivno iznenađena za ovaj bariton, iako još ne mogu vjerovati da i taj dio u pjesmi ti pjevaš'', ''Idemo do pobjede'', uzbuđeno su komentirali Houdekovi obožavatelji njegovu pjesmu za Eurosong.